Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Γης μαδιάμ το κέντρο του Αγρινίου.Νέο φωτορεπορτάζ.

Γης μαδιάμ το κέντρο του Αγρινίου.Νέο φωτορεπορτάζ.
Το αναποδογυρισμένο φορτηγάκι των ΕΛΤΑ
Η εικόνα μπροστά από τα ΕΛΤΑ
Το πυροσβεστικό όχημα στις αρχές της οδού Κοραή
Η εικόνα στην οδό Κοραή
Φλεγόμενος κάδος στην Πλατεία Δημάδη

Βραδιά σοβαρών επεισοδίων η αποψινή στο Αγρίνιο

Βραδιά σοβαρών επεισοδίων η αποψινή στο Αγρίνιο. Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 10:00 μ.μ. όταν ομάδα 40 περίπου νεαρών προκάλεσαν ζημιές σε τράπεζες του κέντρου, λίγα καταστήματα και στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Κεντρική Πλατεία.

Εν συνεχεία εστία συγκέντρωσης των νεαρών ατόμων και των επεισοδίων αποτέλεσε η πλατεία Δημάδη όπου προκλήθηκαν σοβαρές φθορές στο ταχυδρομείο και σε οχήματα ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους. Ειδικότερα αναποδογύρισαν μπροστά στα ΕΛΤΑ (τα οποία και έσπασαν) ένα φορτηγάκι της υπηρεσίας με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Τότε ήταν που η Αστυνομία επενέβη  με χημικά και κροτίδες κρότου λάμψης δημιουργώντας πρωτόγνωρο σκηνικό στην περιοχή. Η ρίψη των χημικών ήταν τόσο έντονη που ακόμη και  οι θαμώνες των παρακείμενων μαγαζιών δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν κανονικά, ενώ ταυτόχρονα  εγκλωβίστηκαν σε αυτά για αρκετό χρονικό διάστημα. Εκείνη τη στιγμή ήταν που ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό μεταξύ νεαρών και αστυνομικών, με τους τελευταίους να απωθούνται σταδιακά έως την περιοχή του Παπαστράτειου Μουσείου. Εκεί ήταν και η τελευταία προς το παρόν σοβαρή εστία έντασης.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το αστυνομικό δελτιο

Την 13-2-2012/22.50 στο Αγρίνιο, (50) περίπου άγνωστα άτομα, τα οποία φορούσαν κράνη και κουκούλες, χρησιμοποιώντας ρόπαλα και πέτρες, προκάλεσαν τις παρακάτω φθορές: θραύση υαλοπινάκων  σε (2) τράπεζες,  παραβίαση ξύλινης θύρας εισόδου σε γραφεία πολιτικού κόμματος,
θραύση υαλοπίνακα  ενεχυροδανειστηρίου, θραύση υαλοπίνακα στα  ΕΛ.ΤΑ.,
φθορές σε (2) υπηρεσιακά οχήματα των ΕΛ.ΤΑ., θραύση υαλοπίνακα εισόδου καταστήματος ρούχων, καθώς επίσης έβαλαν φωτιά και σε (4) κάδους σκουπιδιών. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχθηκαν πέτρες, (2) μολότοφ, κροτίδες και άλλα αντικείμενα. Έγινε χρήση χημικών με σκοπό να απωθηθούν οι δράστες, οι οποίοι διέφυγαν και αναζητούνται. Ενεργείται προανάκριση από την Υ.Α. Αγρινίου.

Φθορές στην τράπεζα Pro Bank
Φθορές στην τράπεζα Εurobank
H εικόνα κάτω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.