Αυτά ειναι παραμύθια, το καλό σουβλακι φτιάχνεται με το χέρι. Κάτι τα εισαγόμενα άνωστα κρέατα κάτι η δήθεν αυτοματοποίηση και το σουβλάκι άχυρο. Στο Αγρίνιο συμπολίτες που το κρέας είναι ντόπιο και το σουβλάκι χειροποίητο τρώς πραγματικά σουβλάκι. Ετσι να λέμε και τα καλά μας.
jimy on
Το καλοκαίρι βρέθηκα εκει στο Βάλτο και αγόρασα κρέας έλέυθερης βοσκής απο μία χασαποταβέρνοκαφετέρια (Χειρινές μπριζόλες και τραγισιο κρέας).
Βέβαια ο μπακαλόβλαχος βρήκε την ευκαιρία και μας τσεκούρωσε λιγάκι στην τιμή, αλλά χαλάλι του. Πραγματικά φάγαμε κρέας που γλυφαμε και τα δακτυλά μας.
2 Σχόλια
Αυτά ειναι παραμύθια, το καλό σουβλακι φτιάχνεται με το χέρι. Κάτι τα εισαγόμενα άνωστα κρέατα κάτι η δήθεν αυτοματοποίηση και το σουβλάκι άχυρο. Στο Αγρίνιο συμπολίτες που το κρέας είναι ντόπιο και το σουβλάκι χειροποίητο τρώς πραγματικά σουβλάκι. Ετσι να λέμε και τα καλά μας.
Το καλοκαίρι βρέθηκα εκει στο Βάλτο και αγόρασα κρέας έλέυθερης βοσκής απο μία χασαποταβέρνοκαφετέρια (Χειρινές μπριζόλες και τραγισιο κρέας).
Βέβαια ο μπακαλόβλαχος βρήκε την ευκαιρία και μας τσεκούρωσε λιγάκι στην τιμή, αλλά χαλάλι του. Πραγματικά φάγαμε κρέας που γλυφαμε και τα δακτυλά μας.