Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

10.000 ευρώ δωρεά στο Γηροκομείο Αγρινίου από το «Ίδρυμα Ιωάννη και Ελισσάβετ Κάππα»

10.000 ευρώ δωρεά στο Γηροκομείο Αγρινίου από το «Ίδρυμα Ιωάννη και Ελισσάβετ Κάππα»

10.000 ευρώ προσέφερε το «Ίδρυμα Ιωάννη και Ελισσάβετ Κάππα» στο Γηροκομείο Αγρινίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ιδρύματος Ιωάννη και Ελισσάβετ Κάππα» αποτελείται από τον Πρόεδρο του κ. Τάσο Κάππα , τον Αντιπρόεδρο του κ. Κώστα Πιστιόλα, τον Γραμματέα του κ. Γιάννη Σελιμά καθώς και τον ταμεία του κ. Κώστα Λιανό.

Σε παλαιότερη συνεδρίαση του λοιπόν αποφάσισε την χορήγηση δωρεάς ύψους 10.000 ευρώ στο Γηροκομείο Αγρινίου κατ’επιταγή του ΦΕΚ σύστασης του Ιδρύματος κατ’ επιθυμία των αδερφών Ιωάννη & Ελισσάβετ Κάππα.

Το Σάββατο στις 11 Ιανουαρίου 2020 επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Αγρινίου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Τάσος Κάππας καθώς και ο Γραμματέας κ. Γιάννης Σελιμάς για να επιδώσουν τη δωρεά στον Πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Θανάση Πυρπύλη.

Στην υποδοχή των εκπροσώπων του Ιδρύματος παρέστησαν ο πάτερ Λαυρέντιος Καρανάσος, Αρχιμανδρίτης και πνευματικός υπεύθυνος της ΧΕΑ, ο Αντιπρόεδρος της ΧΕΑ κ. Γεώργιος Σταμπέλος , ο σύμβουλος της ΧΕΑ κ. Κωνσταντίνος Γκρίζης, η Διευθύντρια του Γηροκομείου κ. Παναγιώτα Ιορδάνου καθώς και η Υποδιευθύντρια κ. Μαρία Μπαλιάτσα.
Η δωρεά θα αξιοποιηθεί από το ΔΣ του Γηροκομείου Αγρινίου για την προμήθεια επαγγελματικού πλυντηρίου.

«Η δωρεά αποτελεί χρέος τιμής προς τους γονείς μας , τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας που αξίζουν κάθε προσφορά σε μια πόλη της αλληλεγγύης προς τους αδύναμους. Το νεότερο Ίδρυμα της πόλης με αυτή τη δωρεά στο παλαιότερο Ίδρυμα της πόλης μας εμπεδώνει την παράδοση της κοινωνικής συνοχής και της αλληλοπροσφοράς», επισημαίνεται από το «Ίδρυμα Ιωάννη& Ελισσάβετ Κάππα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.