Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές για ψηφιακές φωτογραφίες

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές για ψηφιακές φωτογραφίες


photo-ektipotis
Αποτυπώνετε πολλές φωτογραφικές σας στιγμές στην καθημερινότητά σας με τις φορητές σας συσκευές και θέλετε να εκτυπώνετε τις εικόνες στην άνεση του σπιτιού σας.

Μπορεί ακόμη, να ασχολείστε με τη φωτογραφία σε ερασιτεχνικό επίπεδο και γι αυτό επιθυμείτε να εκτυπώνετε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημιουργείτε με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ποιον εκτυπωτή να επιλέξετε ώστε να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά;

Οι ειδικοί του websupplies.gr επέλεξαν για το site μας τους 10 καλυτερουςεκτυπωτες για ψηφιακές φωτογραφίες ώστε να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Εκτυπωτές για ψηφιακές φωτογραφίες

Ο έγχρωμος εκτυπωτής CanonPixma iP2850 είναι κατάλληλος για χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας στο σπίτι οικονομικά!

Εκτυπώστε εκπληκτικές φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή τις φορητές σας συσκευές με τον εκτυπωτή OfficejetPro 8218 της HP. Περιορίστε το κόστος στο ελάχιστο χάρη στις επιλογές εξοικονόμησης που σας προσφέρει.

Επιλέξτε τον εκτυπωτή Epson L310 και ξεκινήστε να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας αμέσως! Παραδίδεται με φιαλίδια 4 χρωμάτων της Epson και 2 επιπρόσθετα φιαλίδια μαύρης μελάνης για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη χρήση.

Ο φωτογραφικός εκτυπωτής Canon iP7250 είναι ιδανικός για υψηλής ταχύτητας και ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών, εγγράφων και CD. Διαθέτει 5 ανεξάρτητες δεξαμενές μελανιού και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi.

Δημιουργήστε έγχρωμες φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας και εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα σε σύγκριση με ανταγωνιστικούς εκτυπωτές laser με τον εκτυπωτή HP Officejet 6230. Εκτυπώνει μέχρι και 18 φωτογραφίες το λεπτό και ανάλυση έως και 1200 x 600 dpi.

Ο εκτυπωτής CanonPixma MG-3400 δημιουργεί εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφίες με χαμηλό κόστος. Διαθέτει φιάλες μελανιού υψηλής αποδοτικότητας και υποστηρίζει δυνατότητες Wi-Fi και cloud.

Μικρός και ελαφρύς, ο εκτυπωτής EpsonWorkforceInkjet WF-100W μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα και να φορτίζει μέσω USB. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας με άνεση ακόμα και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.

Ο εκτυπωτής EpsonStylus Photo 1500W απευθύνεται σε εσάς που επιδιώκετε επαγγελματικό αποτέλεσμα στις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Η ανάλυση των έγχρωμων εικόνων φτάνει έως και τα 5.760 x 1.440 dpi!

Γρήγορος, ευέλικτος και εύχρηστος, ο SureColor SC-P600 της Epson διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες ασύρματης διασύνδεσης και προσφέρει επαγγελματικές φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μεγέθη έως και A3+.

Εκτυπώστε με χαμηλό κόστος στο σπίτι με τα οικονομικότερα δοχεία μελάνης της HP. Επιλέξτε τον εκτυπωτή HP DeskjetInkAdvantage 1115 F5S21C που εξοικονομεί και ενέργεια χάρη στην πιστοποίηση ENERGY STAR.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.