Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

100 γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Ναυπάκτιου δημοτικού συμβούλου

tsoukalas nafpaktias (1)
Μία ιδιαίτερη συνάντηση είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας κ. Ντίνος Τσουκαλάς το απόγευμα της Δευτέρας. Περίπου 100 γυναίκες συγκεντρώθηκαν σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Ναυπάκτου με σκοπό να ανταλλάξουν μεταξύ τους απόψεις και προβληματισμούς για την καθημερινότητα, αλλά και το ρόλο της γυναίκας σήμερα. Μετά από προσωπική πρόσκληση του κ. Τσουκαλά, στη συνάντηση παρούσα ήταν και η πρώην βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παραρτήματος Πατρών κ. Νατάσα Ράγιου.

Ο κ.Τσουκαλάς στη σύντομη τοποθέτησή του εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση αυτή αναγνωρίζοντας καταρχάς τον ισχυρό ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία, κάτι που τόνισε και από την πλευρά της η κ. Ράγιου παρακινώντας μάλιστα τις γυναίκες να έχουν λόγο και ρόλο στα δημόσια πράγματα.

Η δέσμευση του συνόλου των παρισταμένων ήταν πως η συνάντηση αυτή θα επαναληφθεί μιας και ήταν κοινή η διαπίστωση πως μέσα από το διάλογο μπορούν να γεννηθούν ιδέες και να αναπτυχθούν λύσεις για σοβαρά θέματα που μας αφορούν όλους άμεσα.

Σε δήλωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Τσουκαλάς σημείωσε πως «δε θα πρέπει να αγνοούμε πως η ουσιαστική και ισότιμη συμμετοχή γυναικών και ανδρών σε κέντρα λήψης αποφάσεων όλων των βαθμίδων, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική συνοχή και την ποιότητα της δημοκρατίας που βιώνουμε σήμερα».

tsoukalas nafpaktias (2)

tsoukalas nafpaktias (3)

tsoukalas nafpaktias (4)

tsoukalas nafpaktias (5)

tsoukalas nafpaktias (6)

tsoukalas nafpaktias (7)

tsoukalas nafpaktias (8)

tsoukalas nafpaktias (9)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.