Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

10576 κλήσεις το 2017 από τη Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου

10576 κλήσεις το 2017 από τη Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου

Ο απολογισμός των παραβάσεων…

10576 κλήσεις βεβαιώθηκαν το 2017 από τη Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου για παραβάσεις στάθμευσης και ειδικότερα παραβάσεις στην ελεγχόμενη στάθμευση, σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους, σε ράμπες και χώρους για άτομα με ειδικές ανάγκες, σε φορτοεκφορτώσεις.

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία προέκυψαν από τον απολογισμό της δημοτικής αρχής Αγρινίου που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.. Τα στοιχεία της δημοτικής αστυνομίας ωστόσο αναδεικνύουν ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη του Αγρινίου.

Ειδικότερα, αναφορικά με τις κλήσεις από τις 10576 οι 10005 αφορούσαν παραβάσεις στάθμευσης στην περιοχή της ελεγχόμενης στάθμευσης και οι υπόλοιπες άλλου τύπου παραβάσεις στάθμευσης

Σύμφωνα εξάλλου με τα στοιχεία πραγματοποιήθηκαν 50 έλεγχοι κατάληψης κοινόχρηστων χώρων ενώ βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις που αφορούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τραπεζοκαθίσματα και στάλθηκαν αντίστοιχες Εκθέσεις αρχής στον Δημόσιο Κατήγορο.

Πραγματοποιήθηκαν 23 σφραγίσεις που αφορούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις που αφορούσαν τον κανονισμό καθαριότητας.

Διεκπεραιώθηκαν εκατόν 107 καταγγελίες πολιτών, διάφορων υπηρεσιών στις οποίες έγιναν αυτοψίες από τους Δημοτικούς Αστυνομικούς και αφορούσαν Παράνομη στάθμευση,Κοινόχρηστοι χώροι, Διαφημιστικές πινακίδες και παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Πολλά τα σαραβαλάκια…
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοτικής αστυνομίας, το 2017 καταγράφηκαν περίπου 140 αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία του ευρύτερου Δήμου Αγρινίου. Εκδόθηκαν 10 εντολές απομάκρυνσης που αφορούσαν πενήντα 56 οχήματα ενώ τα υπόλοιπα σαράντα 44 απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες

Παράνομη διαφήμιση
Διενεργήθηκαν περίπου 45 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις για παράνομη διαφήμιση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΓΙΑ….ΞΥΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΤΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ.ΧΑΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΖΕΡΟΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ.ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΑΡΑΓΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΟΥΣ.ΞΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ GOODYS.

  2. πητερ στρομ

    στο σημείο που αναφέρεις υποτίθεται πως έγινε διαπλάτυνση για την αποσυμφόρηση του δρόμου. βασικά είναι χειρότερα από πριν, με τον κάθε τακη να παρκάρει όπου γουστάρει. Γενικα η φαση στο Αγρίνιο με τα οχήματά εχει καταντήσει αηδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.