Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι τον Οκτώβριο

Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι τον Οκτώβριο

Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολογγι είναι γεγονός

Η 10η Πανελλήνια Διασωστική Άσκηση στο Μεσολόγγι είναι γεγονός και μετά την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Εθελοντικων Ομάδων Πολιτικής Προστασίας κ. Μίλτου Μπενάκη που ανακοίνωσε και επίσημα την διοργάνωση της μεγάλης αυτής άσκησης στην πόλη του Μεσολογγίου στις αρχές Οκτωβρίου.

Αυτή η διοργάνωση αποτελεί τιμή για την ΕΟΕΔ και για το Μεσολόγγι καθώς στο πλαίσιο της άσκησης, θα έρθουν πάνω από 20 διασωστικές ομάδες από όλη την Ελλάδα με 300 περίπου μέλη.

Η διάρκεια της άσκησης θα είναι τετραήμερη με ημερίδες και πολλά σενάρια ορεινής και αστικής διάσωσης και υγρού στοιχείου σε πραγματικό χρόνο!

“Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ Μπενάκη είχαμε συνάντηση με την Αντιπεριφερειαρχη κα Μαρία Σαλμα καθώς και με τον Δημαρχο Ι. Π Μεσολογγίου κ Κώστα Λύρο που τους εκφρασαμε την επιθυμία μας να είναι δίπλα μας αρωγοί στο μεγάλο αυτό γεγονός τόσο για την Πόλη μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή.Επισης ο κ Μπενάκης επισκέφτηκε το κέντρο επιχείρησης της ΕΟΕΔ και είχε γνωριμία με πολλά μέλη όπου και αντάλλαξε απόψεις” δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΟΕΔ Διονύσης Τσιρόγλου.

dav
dav

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.