Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

11 γιατροί λένε γιατί στηρίζουν «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»

11 γιατροί εκφράζουν δημοσίως την υποστήριξη τους στο συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» στις δημοτικές εκλογές του Αγρινίου.   Αναφέρει η ανακοίνωση:

Υποστήριξη γιατρών στην παράταξή μας

Εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών νοιώθουμε την υποχρέωση να δηλώσουμε ότι θα υποστηρίξουμε την Παράταξη  ”Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Καμμένο.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

1) Γιατί είναι η μοναδική παράταξη που, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα της εποχής, ότι η διοίκηση του Δήμου απαιτεί ευρύτερες συνεργασίες και συγκλήσεις και την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμπόρευση των δημοκρατικών δυνάμεων, κατέθεσε Δημόσια, κάλεσμα – πρόσκληση. Δυστυχώς κυριάρχησαν οι προσωπικές επιδιώξεις και δεν έλαβε απάντηση.

2) Γιατί είναι η παράταξη που διαθέτει όραμα για την πόλη και σχέδιο για να το υλοποιήσει. Σχέδιο για την ξεχασμένη Τριχωνίδα, τα ορεινά χωριά, το παρατημένο δασύλλιο του Αγ. Χριστοφόρου και το Πάρκο, τα εγκαταλελειμμένα δημόσια κτήρια,  κτλ, σχέδιο για να γίνει η πόλη μας υπόδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης, πρότυπο πολιτιστικό και οικοτουριστικό κέντρο στη Δυτική Ελλάδα.

3)Γιατί στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η παράταξη που επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της δημιουργικής  αντιπολίτευσης, και όχι εκείνον του κατεδαφιστικού αρνητισμού. Ψήφιζε και στήριζε προτάσεις άλλων παρατάξεων όταν τις θεωρούσε δημιουργικές, κατήγγειλε ότι θεωρούσε επικίνδυνο, αλλά κατέθετε υλοποιούσε δικές της προτάσεις προκειμένω η πόλις μας να καταστεί αξιοβίωτη.

4) Γιατί είναι η παράταξη που διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα. Με ανθρώπους που σηματοδοτούν το καινούργιο, το άφθαρτο, το δημιουργικό, με όρεξη για δουλειά. Σε αντίθεση με αυτούς που διοίκησαν την πόλη, τώρα η παλαιότερα και που έχουν  την ευθύνη για την κατάντια της πόλης μας.

5) Γιατί η πόλη μας δεν αντέχει πια άλλη μία χαμένη τετραετία.

Σας ευχόμαστε καλό αγώνα και με την Νίκη.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ        Μαιευτήρας Γυναικολόγος

ΚΑΨΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ          Δερματολόγος

ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ       Γενικός Ιατρός

ΜΑΡΖΙΓΙΕ ΜΙΣΕΛ                               Γαστρεντερολόγος

ΜΠΙΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                            Νευρολόγος

ΜΠΟΥΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                      Ουρολόγος

ΣΕΛΙΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                          Μικροβιολόγος

ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                    Ψυχίατρος

ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ ΙΑΣΩΝ                        Καρδιολόγος

ΣΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ                                   Μικροβιολόγος

ΨΕΙΜΑΔΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ                   Ορθοπεδικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Σας στηρίζουν οι γιατροί γιατί είστε όλοι για νοσηλεία…ευτυχώς που έχετε και ψυχίατρο!!!

  2. O ΘΕΟΣ

    Απο οτι βλεπω απο το νοσοκομειο μολις τρεις και αυτοι καταιδρωμενοι …Ε ρε μαυρο που ερχεται …και στην βιασυνη σας να προσεχετε λιγο τα λαθη στα ονοματα ..κακος συμβουλος ο πανικος..

  3. Ανώνυμος

    Τους συγκεκριμενους τους ξερουμε μερικοι εξ αυτων ειχαν κατεβει και στις προσφατες εκλογες του Ιατρικου Συλλογου με τον Συριζα και πηγαν καλα….απο την αναποδη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.