Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

10 χρόνια λειτουργίας ΣΔΕ Αγρινίου

sdeΜε μεγάλη επιτυχία το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου (Δημόσιο Γυμνάσιο Ενηλίκων) γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του πραγματοποιώντας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου Ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα του Ν.Αιτωλοακαρνανίας για το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου, για το ευέλικτο, καινοτόμο και δημιουργικό πρόγραμμα σπουδών του, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευομένων του.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αγρινίου Νάσιος Νικόλαος στην εισήγηση του μίλησε για το θεσμό, για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του διετούς προγράμματος σπουδών του σχολείου και αναφέρθηκε σε ενδεικτικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες της δεκαετίας 2003-2013.

Στην συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι παρουσίασαν τις ομαδικές δραστηριότητες, τα σχέδια δράσης και εργαστήρια, που υλοποίησαν τη φετινή σχολική χρονιά, υπό το συντονισμό και τη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Την εκδήλωση τίμησαν και χαιρέτησαν με την παρουσία τους πρώην διευθυντές, σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι και υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι για το νέο σχολικό έτος 2013-2014 του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρέμβαση-μήνυμα για τη προσφορά του σχολείου αποφοίτων του ΣΔΕ Αγρινίου, που συνέχισαν και ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.