Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

5η Έκθεση Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

 

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η 5η Έκθεση Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου από 23-25 Μαΐου 2012, που οργάνωσαν  οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου με τη συνδρομή και τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η έκθεση σημείωσε επιτυχία, καθώς έκδηλο υπήρξε το ενδιαφέρον των παιδιών για τα βιβλία που φιλοξενούσε. Στο βιβλίο επισκεπτών καταγράφηκαν οι εντυπώσεις και οι κρίσεις όλων όσων την επισκέφτηκαν. Η έκθεση ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια αλλά και επιστέγασμα μιας προσπάθειας ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών, που με πολύ ενδιαφέρον και μεράκι επιμελούνται οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους. Στο Σχολείο λειτουργεί οργανωμένη δανειστική βιβλιοθήκη, την οποία επισκέπτονται συχνά οι μαθητές και οι μαθήτριες.

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποτέλεσε για το Σχολείο η επίσκεψη της συγγραφέως κας Χατζηγεωργίου – Λάγιου Κυριακής, η οποία ενθουσίασε τα παιδιά κατά την επικοινωνία που είχε μαζί τους. Ο λόγος της μύησε τους ακροατές στα ενδότερα της λογοτεχνίας.

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στις κυρίες και κυρίους βιβλιοπώλες της πόλης του Αγρινίου, που με προθυμία διέθεσαν τα βιβλία τους για την έκθεση καθώς και σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην οργάνωση και  πραγματοποίησή της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.