Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

12 Μαϊου η Βόνιτσα γράφεται στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης  η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Βόνιτσα. Το Σάββατο 12 Μαϊου και συγκεκριμένα στις 14:00 η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στο τεράστιο ταξίδι της για το Λονδίνο όπου θα φιλοξενηθούν οι ΧΧΧ Ολυμπιακοί Αγώνες, θα περάσει από την όμορφη πόλη μας η οποία με αυτό τον τρόπο θα γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τρεις συμπατριώτες μας θα έχουν την τιμή να μεταφέρουν την φλόγα σε μία διαδρομή η οποία θα ξεκινήσει από την είσοδο της πόλης (Κουκουμίτσα) και θα καταλήξει στα φανάρια όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Οι τρεις λαμπαδηδρόμοι είναι η Βασιλική Ντάρδη (Πρωταθλήτρια Ελλάδας και Δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο Tae Kwon Do), o Ανδρέας Πάτσης (δρομέας μεγάλων αποστάσεων και από τους λίγους έλληνες που έχουν τερματίσει στον διεθνή δρόμο αντοχής ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ) και ο Δημήτριος Μπακοχρήστος (πρωταθλητής Ελλάδας στην Άρση Βαρών σε πάγκο στην κατηγορία των 56 κιλών και κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ με 119 κιλά)

Επίσης, ο κάθε λαμπαδηδρόμος θα έχει την συνοδεία τεσσάρων συνοδών, οι οποίοι θα προέρχονται από αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας και θα είναι νεαροί-ες σε ηλικία.

Οι 3 δάδες, οι στολές των λαμπαδηδρόμων και των συνοδών θα βρίσκονται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από την Τρίτη 8 Μαϊου όπου και οι κάτοικοι της πόλης μας και του ευρύτερου Δήμου μας θα έχουν την ευκαιρία να τις δουν από κοντά.

Σε αυτή την τεράστια γιορτή για τον τόπο μας επιβάλλεται όλοι μας να δώσουμε το παρόν και να διαφημίσουμε την όμορφη πόλη μας στα πέρατα του κόσμου, καθώς η διοργάνωση θα καλυφθεί από ειδησειογραφικά πρακτορεία και ραδιοτηλεοπτικά μέσα από όλο τον κόσμο…

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

www.amvrakikosnews.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.