Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

12% πάνω ο τουρισμός της Παλαίρου

12% πάνω ο τουρισμός της Παλαίρου

assets_LARGE_t_175762_54070473Λίγο πριν τον ερχομό του Αυγούστου και πλέον διαμορφώνεται η εικόνα για την τουριστική κίνηση στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτή παρουσιάζεται ως …δύο ταχυτήτων καθώς στους επαγγελματίες του χώρου επικρατεί επιφύλαξη για τις περισσότερες περιοχές του νομού με την εικόνα να είναι όμως πολύ καλή στην περιοχή της Παλαίρου. Εκεί οι νεότερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση 12% σε σχέση με πέρυσι.
Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Παλαίρου έχουν εδώ και καιρό καλύψει σύνολο των κλινών τους, κυρίως από Δυτικοευρωπαίους τουρίστες, αφού όπως φαίνεται, τα καλά τουριστικά πακέτα που κλείνονται από το χειμώνα, σε συνεννόηση με ξένα τουριστικά πρακτορεία, έχουν αποδώσει καρπούς.
Σύμφωνα μάλιστα με τον δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Νικόλαο Σολδάτο, η μέχρι τώρα επιτυχία εκλαμβάνεται ως το προμήνυμα της ακόμη μεγαλύτερης κίνησης που θα σημειωθεί κατά την επόμενη περίοδο. «Αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα, είναι ένα καλό μήνυμα για τον Αύγουστο. Τα μεγάλα ξενοδοχεία της Παλαίρου, έχουν ήδη πληρότητα. Η κίνηση στο αεροδρόμιο του Ακτίου είναι καθημερινά μεγάλη, το μεγαλύτερο όμως ποσοστό των τουριστών κατευθύνεται προς Λευκάδα και άλλες περιοχές. Μέχρι αυτή τη στιγμή οι τουρίστες που φτάνουν σε εμάς είναι κυρίως από Νορβηγία, Αγγλία και Ολλανδία», αναφέρει ο κ. Σολδάτος.
Τα πακέτα που κλείνονται από τα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής, σε συνεννόηση με ταξιδιωτικά πρακτορεία του εξωτερικού και αεροπορικές εταιρίες, κάνουν την Πάλαιρο να δέχεται τουρίστες, από την άνοιξη…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.