Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

120.000 ευρώ για σύγχρονη παιδική χαρά στο Θέρμο

120.000 ευρώ για σύγχρονη παιδική χαρά στο Θέρμο

koi-paidiki-xara-thermo1Με την 83.6/11-12-2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Πράσινου Ταμείου» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εγκρίθηκε, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Θέρμου, η ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση Πόλεων 2012-2015» και η έγκριση χρηματοδότησης από πιστώσεις έτους 2014 σε συνέχεια της πρόσκλησης 20/2013 του έργου «Προμήθεια Οργάνων & Ελαστικών Πλακιδίων Ασφαλείας για την Παιδική Χαρά του Θέρμου» με ποσό 120.000,00 €.

Με την πίστωση αυτή θα κατασκευαστεί μια σύγχρονη παιδική χαρά στο Θέρμο, η οποία θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Γι’ αυτό, η δημοτική αρχή του Δήμου Θέρμου εκφράζει δημοσίως την ευαρέσκειά της τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου και στον Πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Βασιλείου όσο και στην πολιτική ηγεσία του ΥπΠΕΚΑ, τον Υπουργό κ. Γιάννη Μανιάτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νικόλαο Ταγαρά.

Η δημοτική αρχή δηλώνει την πρόθεσή της να προβεί στον εκσυγχρονισμό όλων των Παιδικών Χαρών του Δήμου Θέρμου και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί, ώστε να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση των απαιτούμενων σχετικών παρεμβάσεων.

 Οι φωτό απεικονίζουν την όψη που αναμένεται να έχει η παιδική χαρά:

koi-paidiki-xara-thermo2 koi-paidiki-xara-thermo3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.