Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

1200 παιδιά τη Δευτέρα στο σινεμά…

1200 παιδιά τη Δευτέρα στο σινεμά…

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι στις παραστάσεις του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγρινίου «Άνεσις» που είναι ελεύθερες για το κοινό -και εγκεκριμένες από το υπουργείο Παιδείας- για τα παιδιά μεθαύριο τη Δευτέρα έχουν δηλώσει συμμετοχή-ούτε λίγο, ούτε πολύ-1200 παιδιά! Θα μπουν 600 παιδιά για την παράσταση και όταν θα βγουν άλλα 600 θα ξαναγεμίσουν το παλιό αμφιθέατρο του δημοτικού σινεμά! Και μόνο να θυμηθεί κανείς ότι τις περσινές παραστάσεις παρακολούθησαν 10 χιλιάδες παιδιά(!) από όλο σχεδόν το νομό καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή είναι μια εκπληκτική παρακαταθήκη για την πόλη, που δεν μπορεί να την μαυρίσει η μιζέρια μας.
Σημειωτέον, ότι τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολλοί δάσκαλοι παίρνουν πρωτόγνωρες πρωτοβουλίες και κάνουν πράγματα που δεν ήταν και τόσο αυτονόητα βάζοντας προσωπικό μεράκι ή και τους γονείς στον παρονομαστή. Για παράδειγμα πολλοί γονείς έχουν ενθουσιαστεί γιατί ακόμη και νηπιαγωγεία διοργανώνουν εκδρομές αναψυχής (για παράδειγμα το 6ο πήγε πρόσφατα στη λίμνη) με τη σύμφωνη γνώμη και την άδεια των γονιών και με ένα συμβολικό αντίτιμο της τάξης του ενός ευρώ.
Το agrinionews.gr λοιπόν θέλει να αναδεικνύει και την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, καθώς στην πόλη δεν υπάρχει μόνο η αναδουλειά ή το ότι «δεν βγαίνει κόσμος έξω». Υπάρχουν και πράγματα που γίνονται απλά μάλλον καλούμαστε να αλλάξουμε την εστίαση και τις προτεραιότητές μας.

 

Γ.Σ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.