Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

13η Ιουνίου:Viva Europa 2011 στο Αγρίνιο

13η Ιουνίου:Viva Europa 2011 στο Αγρίνιο

Στον Ελληνίς σε απευθείας μετάδοση από το Palau de les Arts-Reina Sofia της Βαλένθια θα προβληθεί η Όπερα Τόσκα από την Συμφωνική Ορχήστρα της Ισπανίας.

Η 13η Ιουνίου θα είναι μια μέρα ξεχωριστή για τους αιτωλοακαρνάνες λάτρεις της Όπερας. Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την όπερα Τόσκα του Giacomo Puccini. Αυτό θα συμβεί καθώς το Αγρίνιο θα είναι μία από τις 50 πόλεις της Ευρώπης (εκ των οποίων 15 ελληνικές) που θα συμμετάσχει στο Viva Europa 2011.
Το Αγρίνιο θα συνδεθεί δορυφορικά με το Palau de les Arts-Reina Sofia της Βαλένθια όπου θα ανέβει η όπερα Τόσκα από την Συμφωνική Ορχήστρα της Ισπανίας. Η προβολή (με υπότιτλους) θα γίνει στον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Παράπλευρο όφελος για το Αγρίνιο θα είναι η προβολή της πόλης στις υπόλοιπες 49 που θα συμμετάσχουν στο Viva Europa γιατί παράλληλα με την όπερα θα προβληθούν και αφιερώματα σε αυτές.
«Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για τους πολίτες του Αγρινίου να έρθουν σε επαφή με αυτό το είδος μουσικής που παρέχεται μάλιστα από μια εξαίσια ορχήστρα. Ευχή μας είναι το κοινό να προσέλθει και να στηρίξει την προσπάθεια. Άλλωστε η φιλοσοφία του γεγονότος είναι ο κόσμος να βγει από το σπίτι του, ειδάλλως η όπερα θα μπορούσε να παρουσιαστεί από τους τηλεοπτικούς δέκτες» λέει στην «Π» για το σημαντικό αυτό γεγονός ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Αγρινίου Βασίλης Κονίδας.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.