Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

14 συλλήψεις σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Αμφιλοχία

14 συλλήψεις σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Αμφιλοχία

astynomia

Στοχευμένους ελέγχους στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας ενήργησαν σήμερα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, μικτά κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας. Από τους ελέγχους προέκυψαν 12 συλλήψεις, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμη, εκτός επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. 48χρονος συνελήφθη στο Αγρίνιο γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν 3,3 γρμ χασίς, ενώ υπήρξε και σύλληψη 34χρονου αφού στην αυλή του σπιτιού του στο Αγρίνιο βρέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 0,50 εκ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου  συνελήφθη το πρωί στο Αγρίνιο 14χρονος, που είχε διαφύγει από το ίδρυμα αγωγής ανηλίκων αρρένων Βόλου. Ο ανήλικος θα οδηγηθεί πίσω στο ίδρυμα ανηλίκων όπου εκτίει την ποινή του.

Ακόμη ,  συνελήφθη 54χρονος φυγόποινος, που σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 15 μηνών φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ΙΚΑ. Η σύλληψη έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, συνελήφθησαν δύο άτομα για οδήγηση μοτοποδηλάτου και μοτοσυκλέτας χωρίς δίπλωμα .

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφιλοχίας, προχώρησαν σε δύο συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια. Αντίστοιχα από το Α.Τ. Αγρινίου υπήρξαν δύο ακόμη συλλήψεις, για λειτουργία καταστημάτων χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Από το Α.Τ. Βόνιτσας συνελήφθηκαν δύο υπήκοοι  Αλβανίας για είσοδο και παραμονή στη χώρα χωρίς έγγραφα.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, σημειώθηκαν δύο ακόμη συλλήψεις στο Αγρίνιο. Από την Τροχαία συνελήφθη άνδρας που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης καθώς και αλλοδαπός που διέμενε στη χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα .

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.