Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Αστυνομικό δελτίο με ζωοκτονία , κλοπή από ανήλικο και άλλα συμβάντα…

Αστυνομικό δελτίο με ζωοκτονία , κλοπή από ανήλικο και άλλα συμβάντα…

σύλληψηΌπως σχεδόν κάθε ημέρα, έτσι και χθες πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο.

Εικότερα, ένας 15χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας ,χθες βράδυ στις 23.30, καθώς μετά από έλεγχο στον κόμβο του ΔΑΚ Αγρινίου εντοπίστηκε να οδηγεί επιβατηγό όχημα και το οποίο (που ήταν σε καθεστώς ακινησίας) είχε κλαπεί την ίδια ημέρα από την περιοχή . Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αφέθηκε ελεύθερος ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονιών του για παραμέληση ανηλίκου.
Σε χωριό της ενότητας Νεάπολης του δήμου Αγρινίου επίσης συνελήφθη, την περασμένη νύχτα, ένας 51χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία. Φέρεται χθες να σκότωσε με κυνηγετικό όπλο δύο χοίρους. Ο ίδιος το αρνείται και για το λόγο αυτό με τη σειρά του μήνυσε τον 60χρονο ιδιοκτήτη των χοίρων για ψευδή καταμήνυση με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός.
Σε τρεις συλλήψεις,  σε χωριό της ενότητας Θεστιέων, προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου. Συγκεκριμένα , συνελήφθη 77χρονος γιατί στην οικία του εκτελούνταν εργασίες που εμπίπτουν στον νόμο περί Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού. Τις εργασίες εκτελούσαν δύο Αλβανοί, 39 και 42 ετών, που συνελήφθησαν επίσης αφού δεν είχαν άδεια εισόδου και παραμονής στη χώρα.
Η σύλληψη για χασίς δεν έλειψε ούτε χθες. 27χρονος Αλβανός, οδηγός οχήματος που κινούνταν στον Άγιο Στέφανο, συνελήφθη το απόγευμα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας. Η σύλληψη έγινε καθώς εντόπισαν στο όχημα του δύο αυτοσχέδια τσιγαριλίκια κάνναβης και μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάναββης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.