Τρίτη, Μάιος 21, 2019

15χρονος τσαντάκιας στο Αγρίνιο

 15χρονος ήταν ο ένας εκ των δύο δραστών θρασύτατης ληστείας στο κέντρο του Αγρινίου. Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε την 12η Δεκεμβρίου  2018 στην οδό Β. Παναγόπουλου όταν δύο νεαροί άρπαξαν τσάντα από 60χρονη γυναίκα μη διστάζοντας να την χτυπήσουν.
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενήργησε την έρευνα και ταυτοποίησε τον ένα δράστη, τον 15χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία.
Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και του δεύτερου δράστη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία που διαπράχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα σε βάρος 61χρονης ημεδαπής.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού, με ακόμα ένα συνεργό του, προσέγγισαν την 61χρονη που κινούταν πεζή και με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ και δυο τραπεζικές κάρτες.
H παθούσα είχε τραυματιστεί στο κεφάλι ενώ είχε υποστεί και κάταγμα στην λεκάνη, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρίνιου.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 16χρονου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.