Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

16ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος

spo-imimarathonios-aktios-dromosΣτις 4 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» σε συνεργασία με την  Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 16ο Ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.
Η εκκίνηση θα γίνει από τον οικισμό του Ακτίου (είσοδος Αεροδρομίου Ακτίου-Βόνιτσας) και ο τερματισμός στην πλατεία Δημαρχείου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Η αγωνιστική διαδρομή είναι 21,098 χιλιόμετρα, εξ’ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη, με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.
Δικαίωμα συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο δρόμο έχουν οι αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών και πάνω καθώς και αθλητές –αθλήτριες μη εγγεγραμμένων στα σωματεία του ΣΕΓΑΣ και εγγεγραμμένων στα σωματεία του ΣΕΓΑΣ.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές γίνεται μια προσπάθεια να αναδειχθεί ο Άκτιος Δρόμος που έιναι από τους πρώτους Ημιμαραθώνιους στην Δυτική Ελλάδα.
“Ο Άκτιος Δρόμος διαφημίζει το Δήμο μας και στόχος είναι να αποκτήσει την παλιά του αίγλη και να καθιερωθεί και να προσελκύει πολλούς Αθλητές και πολλούς επισκέπτες να τον παρακολουθήσουν.Μακροπρόθεσμα θέλουμε ο Άκτιος Δρόμος να γίνει διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος.Θα υπάρχει σύντομη πλήρης ενημέρωση και η στήριξη όλων είναι απαραίτητη”, σημειώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στο τηλέφωνο 2643022232 και στο email dpsanakt@yahoo.gr .

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.