Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Λευκάδα: Παρ ολίγον τραγωδία με 16χρονο στον Αη Γιάννη

Λευκάδα: Παρ ολίγον τραγωδία με 16χρονο στον Αη Γιάννη

Παρ ολίγον να εξελιχθεί σε τραγωδία το μπάνιο που πήγε να κάνει με την αδερφή του ένα 16χρονο αγόρι στη Λευκάδα και συγκεκριμένα στον Αη Γιάννη.

Κάποια στιγμή και ενώ τα κύματα ήταν τέτοια που έπρεπε να ξέρεις καλό μπάνιο, ο 16χρονος βρέθηκε στη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις του. Οι φωνές της αδερφής του κινητοποίησαν τους λουόμενους που κατάφεραν να το βγάλουν από τη θάλασσα.

Μέχρι αυτή την ώρα οι γιατροί στο νοσοκομείο έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να το επαναφέρουν. Έγινε διακομιδή του 16χρονου στα Γιάννενα και όλοι ελπίζουν για το καλύτερο.

Ο 16χρονος δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό χθες. Στα Πευκούλια το απόγευμα χρειάστηκε η παρέμβαση και πάλι λουομένων για να μπορέσουν να βγάλουν από τη θάλασσα μία μητέρα με το παιδί της. Στο μεταξύ αν αναλογιστεί κάποιος πόσοι ναυαγοσώστες είναι στις παραλίες της Λευκάδας, θα καταλάβει γιατί πέρυσι το θέμα είχε απασχολήσει τον Τοπικό Τύπο. Πριν από μερικά χρόνια υπήρχε ναυαγοσώστης σχεδόν σε κάθε παραλία, ενώ τώρα υπάρχουν μόνο δύο στο Κάθισμα (τον ένα τον πληρώνουν οι επαγγελματίες) και ένας στο Αη Γιάννη.

Πηγή: lefkadapress.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.