Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Επιμελητήριο: Συντριπτική νίκη Τσιχριτζή. Ποιοι εκλέγονται…

Στη φάση της καταμέτρησης περνά πλέον η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Η προσέλευση σήμερα ήταν αισθητά μεγαλύτερη από τη χθεσινή και τελικώς στις κάλπες προσήλθαν 1780 μέλη. Ειδικότερα στο Τμήμα Εξαγωγών ψήφισαν 31 άτομα. Στο τμήμα Εμπορίου 622 , στο τμήμα Μεταποίησης 533, στο Τμήμα Τουρισμού-Μεταφορών 123 και στο τμήμα Υπηρεσιών 471.
Εκτιμάται ότι πριν τα μεσάνυχτα θα υπάρχει το αποτέλεσμα των εδρών και των παρατάξεων ωστόσο η νύχτα θα είναι «μακρά» για τους υποψήφιους καθώς θα αργήσουν να μάθουν τη σταυροδοσία τους,

NEOTEΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι έδρες συνολικά για όλα τα τμήματα καταμερίζονται 26 στην παραταξη Τσιχριτζή και 5 στην παράταξη Μούρκα (σημείωσε επίδοση κάτω των εκτιμήσεων στο τμήμα Μεταποιησης) και τα ποσοστά 84% και 16% περίπου. Χαρακτηριστικό εξάλλου η μεγαλύτερη συμμετοχή μελών από το Αγρίνιο στην κάλπη αναλογικά με τις προηγούμενες  εκλογές.

NEOTEΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα αποτελέσματα στο Τμήμα Εμπορίου:

Στο Τμήμα Εμπορίου ψήφισαν 622 μέλη . Η παράταξη Τσιχριτζή έλαβε 415 ψήφους και η παράταξη Μούρκα 184. Τα ακυρα-λευκά ανέρχονται περιπου σε 11. Η παράταξη Τσιχριτζή εκλέγει 7 έδρες και η παράταξη Μούρκα τρείς.

Από την μέχρι τώρα καταμέτρηση της σταυροδοσίας από την παράταξη Τσιχριτζή εκλέγονται οι Κωστίκογλου , Κακούρης, Μαυρέλης, Παπαθανάσης, Χριστοδουλόπουλος, Κορδάτου και Γιοπάνος.

Η σταυροδοσία των υποψηφίων της παράταξης Τσιχριτζή στο Τμήμα Εμπορίου έχει ως εξής:Αυγερινός 12, Γιοπάνος  62, Γιώτης 12, Δημητροπουλος 9, Kακούρης 140, Καμμένος  31, Kαραπάνος 14, Kιτσάκης 7, Κορδάτου 70, Κωστίκογλου 156, Μαυρέλης 105, Μπαλαμάτσης 6,Παπαζήση 44, Παπαθανασης 80, Περλής 14, Ρούλιας 14, Σιόντης 53 και Χριστοδουλοπουλος 73.Από την παράταξη Μούρκα στο Τμήμα Εμπορίου εκλέγονται οι:Μούρκας Σωτήρης ως επικεφαλής, Σπυρόπουλος Βασίλης και  Χουλιάρας Μιχάλης

Στο τμήμα Μεταποιήσης η παράταξη Τσιχριτζή εκλέγει 11 έδρες :. Τις καταλαμβάνουν οι Ράπτης Παναγιώτης,Κουτέρης Βασίλης,Νικολέτας Βασίλης,Τσούνη Βασιλική,Καραχάλιος Βασίλης,Σιάκος Αθανάσιος,Λανάρα Αθανασία,Μηλαρά Ηλέκτρα,Κατσούδας Γρηγόριος,Παπαθανασίου Νικόλαος και Τσιχριτζής Παναγιώτης ως επικεφαλής.Από το συνδυασμό Μούρκα εκλέγεται ο Λύρος Κων/νος.

Στο Τμήμα Τουρισμού – Μεταφορών από το  το συνδυασμό Τσιχριτζή εκλεγονται  Καψιαμπέτης Γιώργος και Κατσούδας Αναστάσιος

Στο Τμήμα Εξαγωγών εκλέγεται ο Μπόκας Κων/νος από την παράταξη Τσιχριτζή.

Στο Τμήμα  Υπηρεσιών οι έδρες είναι 5/1 υπέρ της παράταξης Τσιχριτζή και εκλέγονται από αυτήν οι Σωτηρόπουλος Γ., Κώνστα Ε., Βούλγαρης Ο, Καλέργης Ηλ., Κοντονάσιος Αθ. Από την παράταξη Μούρκα ο Γκορόγιας Νικόλαος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.