Κυριακή, Ιανουάριος 20, 2019

1ος Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου Δημοτικών Σχολείων Μεσολογγίου

afisa

Το 3o Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου διοργανώνει, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και του Ανοιχτού Κέντρου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας,τον 1ο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου για αγόρια και κορίτσια των Τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στις 9:30 το πρωί.
Η εκκίνηση θα δοθεί στην ανατολική είσοδο του σχολείου (προς την πλευρά του ΕΠΑΛ) και η διαδρομή θα είναι: Ανατολική είσοδος 3ου Δ.Σ. Μεσολογγίου- ΕΠΑΛ- Άγιος Νεκτάριος (δεξιά)- Εφορία- Κλειστό Γυμναστήριο-Δυτική Περιμετρική-ΚΤΕΟ και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.
Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου θα φορέσουν τα κράνη τους (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα)και θα έρθουν ν΄ αγωνιστούν,προάγοντας την ευγενή άμιλλα και την ασφαλή ποδηλάτηση.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», η ψυχαγωγία των παιδιών, η συνάντηση των μαθητών των σχολείων της πόλης ς σ΄ έναν αγώνα που κύρια σημασία έχει η συμμετοχή κι όχι η νίκη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης ν΄ αποφύγουν την κίνηση στους δρόμους διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή 4 Ιουνίου 2018 από 9:30 έως 11:30 το πρωί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.