Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

1st Art Lake Fest 08 στο Δήμο Θεστιέων.

1st Art Lake Fest 08 στο Δήμο Θεστιέων.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη νεολαία του νομού μας θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο 27 Σεπετεμβρίου στα Αμπάρια του Δήμου Θεστιέων. Συγκεκριμένα νέες και νέοι απ’όλα τα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας θα δώσουν το παρών στο χώρο του Περιβαλλοντικού Κέντρου Τριχωνίδας από τις 17:00 μ.μ. μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα, στην 1η Γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας (Art Lake Fest08). Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τους Δήμους Αρακύνθου, Θεστιαίων, Θέρμου, Μακρυνείας και Παραβόλας.

Η νέα γενιά του τόπoυ μας θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει το ταλέντο της και τις ικανότητές της στη μουσική, στη φωτογραφία, στο graffiti, στο DJ SET και στο SKATE&BMX. Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα συμμετέχουν τα εξής 8 τοπικά συγκροτήματα: SILENCE ABOVE, SOUND EXTENSION, D.F.D., OPEN SECRET από την Ναύπακτο, ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ, UP42 από το Αγρίνιο και οι GROOMF από το Μεσολόγγι. Στη κεντρική σκηνή MARAVEYAS ILEGAL. Σε ότι αφορά το χώρο τουGRAFFITI εκεί έχουμε τους CN.C και U.K., ενώ σκιτσάρει ο Χρήστος Παπανίκος.

Στο μήνυμά του ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΕΛΕ Πάνος Κατσούλης αναφέρει «…Να στηρίξουμε αυτή τη νεανική και συνάμα ερασιτεχνική καλλιτεχνική δημιουργία, να την προβάλλουμε και να την εμπλουτίσουμε με όσα εργαλεία διαθέτουμε. Γιατί θα υπάρξει συνέχεια… Η οποία θέλουμε να συνδυάζει την καλλιτεχνική έμπνευση με την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της λίμνης. Η αρχή έγινε…»

Πραγματικά χαιρόμαστε για την ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών στην περιοχή μας. Οι νέοι άνθρωποι έχουν όραμα, φαντασία αλλά και δημιουργική ικανότητα. Είναι αυτοί οι οποίοι θα αποτελέσουν την αυριανή κινητήρια δύναμη της γενέτειρά μας και οφείλουν άπαντες να αφουγκραστούν τις ανησυχίες τους για τον τόπο που έχουν επιλέξει να ζήσουν και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Γι’ αυτό το λόγο, η νεολαία μας το Σάββατο στέλνει το δικό της μήνυμα για την ανάδειξη και αξιοποίηση του υγρού στοιχείου της περιοχής μας και ειδικότερα της λίμνης Τριχωνίδας, αφού κάτι τέτοιο θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξή της με ότι θετκό αυτό συνεπάγεται για όλους μας…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.