Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

2ο Art Lake Festival

2ο Art Lake Festival

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το φεστιβάλ-γιορτή δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα. Μετά την πετυχημένη περσινή πρεμιέρα του φεστιβάλ έτσι και φέτος αγκαλιάζεται ένα ευρύ φάσμα επιλογών από όλες τις μορφές τέχνης και έκφρασης. Μουσική, τραγούδι, θέατρο, χορός, εικαστικές παρεμβάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου και ζωγραφικής, graffiti… Όλα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Art Lake Festival προτείνει, αναδεικνύει και καλύπτει καλλιτεχνικά δρώμενα και προτάσεις από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Στερεάς αλλά και απο την υπόλοιπη Ελλάδα. Ένας θεσμός σημείο αναφοράς στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία για το Νομό Αιτ/νίας.

Για την 2η διοργάνωσή του , το Art Lake προτείνει σημαντικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες και μοναδικές συναυλίες!

Η γνωστή και αγαπημένη μας Μαριώ με τους μουσικούς της, τραγουδώντας αυθεντικά και μοναδικά με την τόσο γνώριμη χροιά της, ρεμπέτικα και λαικά, τραγούδια που προσκαλούν όλες τις ηλικίες για υπαίθρια γιορτή μέχρι πρωίας. Το μουσικό σχήμα Άτροπον από τo Αγρίνιο αλλά και εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς όπως οι Ska Bangies συγκρότημα που ξεπήδησε απο το Schoolwave, γνώριμο για την απίστευτη live ενέργεια, αλλά και οι Les SkartOi Rocksteady Orchestra από το Αίγιο, με φρέσκους καλοκαιρινούς ήχους reggae & ska, θα δώσουν όλοι το παρών στην κεντρική σκηνή του 2ου Art Lake Festival στη Λίμνη Τριχωνίδα στη θέση Αμπάρια Παναιτωλίου!

Επίσης graffiti, DJ’s SET, Canoe Kayak, έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Γερονίκου με θέμα «ΔΕΛΤΑ ΑΧΕΛΩΟΥ – ΔΕΛΤΑ ΕΜΠΡΟ… ΚΟΙΝΗ ΤΥΧΗ» (Έμπρο, ποτάμι της Καταλονίας), έκθεση γελοιογραφίας του Αγρινιώτη Χρήστου Παπανίκου και παρουσίαση μέρους της έκθεσης «OnStage» του φωτογράφου Σπύρου Μπινιάρηοι παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Για τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Art Lake Festival 2009

Οργάνωση : Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτ/νίας

με τη συνεργασία των Δήμων ΘΕΣΤΙΕΩΝ – ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΘΕΡΜΟΥ – ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ

Επιμέλεια παραγωγής : Νίκος Μαραβέγιας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.