Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

2 χρόνια agrinionews!!!

2 χρόνια agrinionews!!!

2 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει σήμερα το agrinionews, καθώς η πρώτη ανάρτηση έγινε στις 31 Ιανουαρίου του 2008.
Κίνητρο μας η αγάπη μας για τη πόλη μας, το Αγρίνιο και τη περιοχή μας.
Αυτή ακριβώς μας έκανε πάντα να νοιαζόμαστε και να παρακολουθούμε την επικαιρότητα, με τη διαφορά ότι το διαδίκτυο, οι ιστοσελίδες, τα blogs δίνουν νέες διεξόδους έκφρασης.
Προϊόν όλων των παραπάνω είναι η παρούσα ιστοσελίδα που αγκαλιάσατε είτε με μια απλή ανάγνωση είτε ακόμα περισσότερο με το να αφιερώσετε χρόνο να γράψετε ένα σχόλιο στις ειδήσεις ή στις απόψεις που αναρτώνται.
Αυτό μας έκανε-χωρίς να το καταλάβουμε πότε έγινε- να αφιερώνουμε αρκετό χρόνο την ημέρα για αυτή την ιστοσελίδα και προπάντων να μην υπάρξει μέρα που να μην αναρτηθεί μια είδηση ή μια άποψη. ( με εξαίρεση το 15Αυγουστο, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει κοιτάζοντας τις προηγούμενες αναρτήσεις)
Οι ειδήσεις ή οι θέσεις του ιστολογίου που διατυπώνονται κατά καιρούς διατηρούνται μακριά από οιαδήποτε υποκειμενική χροιά πολιτικής ή κομματικής προελεύσεως. Κεντρική συνιστώσα των απόψεων του ιστολογίου, το τι είναι καλό για τον τόπο μας, όπως βέβαια πάντα εμείς το αντιλαμβανόμαστε υποκειμενικά.
Παρακάτω αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε προς δική σας ενημέρωση τα στατιστικά στοιχεία του τελευταίου χρόνου που έχουμε για το ιστολόγιο μας, από την πιο αξιόπιστη πηγή, την google-analytics:


Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας που ζουν μακριά από τη χώρα μας και επισκέπτονται το agrinionews για να ενημερωθούν. Με πράσινο είναι οι χώρες, που έχουμε δεκτεί έστω και μια φορά επίσκεψη ενώ να λάβετε ιδιαίτερα υπόψη τη δεύτερη εικόνα με τις πρώτες 15 χώρες προέλευσης επισκεπτών της ιστοσελίδας μας μαζί με αναλυτικά και πλήρη στοιχεία τόσο για τα κλικς, όσο και για το χρόνο επίσκεψης.

Οι επισκέψεις της τελευταίας χρονιάς. Ο τελευταίος μήνας “έκλεισε” με 37.οοο περίπου επισκέπτες.Οι μοναδικοί επισκέπτες: Ως πιο αξιόπιστα θεωρούμε τα στατιστικά που τους αποτυπώνουν καθημερινά, διότι αν παραθέσουμε τα εβδομαδιαία η τα μηνιαία ως σύνολο δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια αν η google analytics αθροίζει μόνο τους “μοναδικούς υπολογιστές” η κάνει απλή πρόσθεση των στατιστικών της κάθε ημέρας. Όπως μπορείτε να δείτε τις καθημερινές ημέρες οι μοναδικοί επισκέπτες αρκετές φορές ξεπερνάνε τους χίλιους και φτάνουν έως τους 1.350.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς.
Εμείς από τη πλευρά μας υποσχόμαστε
να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!!

Η συντακτική ομάδα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.