Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

2-1 υπέρ της αποχώρησης του Ποταμιού

2-1 υπέρ της αποχώρησης του Ποταμιού

από το ΚΙΝΑΛ το σκορ στους αντιπροσώπους της ΑιτωλοακαρνανίαςpotamiΤο Ποτάμι αποφάσισε την απεμπλοκή του από το Κίνημα Αλλαγής καθώς σχετική απόφαση έλαβε η «Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων» του που συνεδρίασε χθες.

Η πρόταση του επικεφαλής Σταύρου Θεοδωράκη για το «διαζύγιο», μετά από την ολιγόμηνη συμβίωση, ψηφίστηκε με 97 υπέρ, 16 κατά και 5 λευκά επί των παρόντων . Το …«σκορ» των αντιπροσώπων από Αιτωλοακαρνανία ήταν 2-1. Δύο μέλη της ΜΕΣΥΑ (Βασιλική Αγγέλη και Βασίλης Μπεσίνης) ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης και ένα, ο Ιάκωβος Παλαιολόγος, κατά.

Ο κ. Παλαιολόγος δηλαδή τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Ποταμιού στο ΚΙΝΑΛ και η περεταίρω στάση του έχει ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για πρόσωπο που είχε ενεργό ρόλο στην ανασυγκρότητηση του νέου φορέα στην Αιτωλοακαρνανία. “Συνεργαστήκαμε πολύ καλά με τα παιδιά στη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής και αυτή σίγουρα δεν είναι μία ευχάριστη απόφαση. Δυστυχώς, από τη στιγμή που η πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της αποχώρησης είμαι αναγκασμένος και εγώ να αποχωρήσω“, ανέφερε χαρακτηριστικά στο agrinionews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.