Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

20 περίπου προσαγωγές

20 περίπου προσαγωγές

Με 20 περίπου προσαγωγές φαίνεται πως ολοκληρώνεται η πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη αστυνομική επιχείρηση  που είναι σε εξέλιξη από τις νυκτερινές ώρες σε διάφορα σημεία και κατοικίες στο Αγρίνιο.

Μεθοδικά έδρασαν οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις σε συνεργασία με δυνάμεις της Αττικής και του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών. Πρόκειται για επιχείρηση εξάρθρωσης συμμορίας που φέρεται να έχει δράση  τη νύχτα, σε εκβιασμούς και ναρκωτικά. Γίνεται λόγος για σκληρούς κακοποιούς και ανθρώπους που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς το αστυνομικό δελτίο ενώ  στις έρευνες εντοπίστηκαν όπλα και ναρκωτικά.

Οι επιχειρήσεις σχεδιάστηκαν με πλήρη μυστικότητα και τους τελευταίους μήνες αξιοποιήθηκε όλη η σύγχρονη τεχνολογία όπως και η παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Η προανάκριση και η επίπονη έρευνα μάλιστα ξεκίνησε προ μεγάλου διαστήματος, λέγεται από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου από την τότε διοίκηση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, και διήρκησε μέχρι τώρα . Αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.