Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

22ο Συνέδριο για το Ε.Κ Μεσολογγίου

imagesΗ Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου με ανακοίνωσή της ενημερώνει για το  22ο Συνέδριο  του.Ένα συνέδριο που, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, στοχεύει στην επανίδρυση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η ανακοίνωση του Ε.Κ:

Στις 2 Νοέμβρη 2013, ημέρα Σάββατο, πραγματοποιείται το 22ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου. Η πραγματοποίησή του συμπίπτει με ιστορικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας και κατ’ επέκταση και ο κόσμος της εργασίας. Ξαναζούμε δυστυχώς τον Μεσαίωνα και την προϊστορία της εργατικής τάξης. Το μνημόνιο και κατ’ επέκταση οι πολιτικές και οικονομικές του συνέπειες που εφαρμόζονται απαρέκλητα και με απόλυτη ακρίβεια από την Κυβέρνηση προδιαγράφουν ένα μέλλον τρόμου, απελπισίας και εξαθλίωσης. Επιβάλλεται το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και η κοινωνία ολόκληρη να αντιδράσουν. Να ορθώσουν τοίχος υπερασπίζοντας τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους.

Το 22ο Συνέδριό μας με τις αποφάσεις του στοχεύει στην επανίδρυση του συνδικαλιστικού κινήματος. Στην σωστή συγκρότησή του, τη μαζική και ενωτική παρουσία του στην περιοχή μας ώστε να αποτελέσει εγγύηση υπερασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον και ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.