Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020

22 Ιανουαρίου η Αιτωλοακαρνανική Γιορτή της ΠΑΝΣΥ

pansyΤο Κεντρικό Συμβούλιο της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ.) ανακοίνωσε τα εξής;

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η ΠΑΝ.ΣΥ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της θα διοργανώσει και φέτος την Αιτωλοακαρνανική Γιορτή– κοπή πίτας, για τους ετεροδημότες της Αθήνας και όσους κατοικούν μακριά από τη γενέτειρα τους.
Είναι μια πολύπλευρη εκδήλωση που μας δίνει την ευκαιρία να συναντηθούμε και να μετρήσουμε τα επιτεύγματα μας τη χρονιά που πέρασε.
Μέσα από την εκδήλωση προγραμματίζουμε να προβάλουμε ποιο εντυπωσιακά την αίγλη της Αιτωλοακαρνανίας. Με αρκετές και σημαντικές βραβεύσεις στον πολιτισμό ,στις τέχνες, στον αθλητισμό ,στη δημιουργία και στην καινοτομία και με επισημάνσεις για πολλά που έγιναν και για ένα καλύτερο μέλλον ,συνεχίζουμε το πολύχρονο εθελοντικό μας πλαίσιο που όχι μόνο δεν σταμάτησε τις δραστηριότητες του αλλά τις αυξάνει για το γενικό καλό και το καλό της κοινωνίας μας.
Με στόχο την καλύτερη Γιορτή ,χορευτικά συλλόγων ,θεματικές ενότητες ,προβολές και βραβεύσεις θα εμπλουτίσουν το 3ωρο πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα προσέλευσης 17,30 στο WYNDHAM GRAND ATHENS HOTEL(Μεγάλου Αλεξάνδρου 2- πλατεία Καραϊσκάκη –στάση Μετρό Μεταξουργείο)Αναλυτικά το πρόγραμμα στο προσεχές διάστημα
Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝ.ΣΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.