Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

22 Μαρτίου έκοψε την πίτα το ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου

22 Μαρτίου έκοψε την πίτα το ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου

DSC_0169 copyΈγινε την περασμένη Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο Θεοξένια στο Μεσολόγγι η παρουσίαση της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Δ.Ο. Μεσολογγίου και η κοπή της πίτας της οργάνωσης.Ακολούθησε δημιουργική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Παρόντες ήταν ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Κασσαβέτης, υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μέλη της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, μέλη της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ναυπάκτου, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφεριακοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
«Μετά από καιρό έγινε ένα νέο ξεκίνημα. Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, γιατί είναι η ώρα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης για την Επαναθεμελίωση της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.Η Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ και έχει χρέος να συμβάλλει στην έξοδο της Πατρίδας μας από τη μέγγενη της Λιτότητας και της Υπανάπτυξης» τόνισε ο γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσολογγίου, Δημήτρης Σοφός.
Η σύνθεση της Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσολογγίου έχει ως εξής:
Σοφός Δημήτριος, Γραμματέας
Ζωχιού Γεωργία, Αναπληρωτής γραμματέας
Αλαφοδήμος Ευάγγελος , Yπεύθυνος Οργανωτικού-Επικοινωνίας & Συνδικαλιστικού – Aγροτικού
Χαμοσφακίδης Δημήτριος, Υπεύθυνος Νεολαίας
Χολιασμένου Κωνσταντίνα, Υπεύθυνη Οικονομικού & Ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς

messolonghinews.blogspot.gr

DSC_01532

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.