Πέμπτη, Ιούλιος 18, 2019

22 συλλήψεις σε Ακαρνανία και Αιτωλία

astynomia

Στοχευμένους ελέγχους ενήργησαν σήμερα, πρωινές ώρες, μεικτά κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην ευρύτερη περιοχή αρμοδιότητάς τους. Από τους ελέγχους προέκυψαν 22 συλλήψεις που αφορούσαν σε διάφορες παραβάσεις.

Στις περιοχές Ναυπάκτου, Μεσολογγίου και Αιτωλικού συνελήφθησαν εννέα άτομα και ειδικότερα: πέντε σ για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, δύο για λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια, μία για παράνομη οπλοκατοχή και μία ακόμη, υπηκόου Αλβανίας , για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Στην περιοχή τις Ακαρνανίας, προέκυψαν 12 συλλήψεις κατά τη διάρκεια των ελέγχων και μία ακόμη απογευματινές ώρες.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου συνέλαβαν 40χρονο άνδρα και 23χρονη γυναίκα για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στερούμενοι άδειας.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, συνελήφθησαν άνδρας 35 ετών και γυναίκα 43 ετών, για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.

Από το Α.Τ. Εμπεσού, συνελήφθη 42χρονος γιατί πωλούσε ψωμί χωρίς βιβλιάριο υγείας.

Το Α.Τ. Βόνιτσας, συνέλαβε 40χρονο για λειτουργία καταστήματος χωρίς άδεια αλλά και στέρηση βιβλιαρίου υγείας.

Από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες , 66, 23, 46 και 34 ετών για οδήγηση μοτοσυκλέτας χωρίς δίπλωμα.

Από το Α.Τ. Αμφιλοχίας συνελήφθη 22χρονος Αλβανός για στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου συνέλαβε 21χρονο Αλβανό , στην περιοχή του Αγρινίου, επίσης για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Για τον ίδιο λόγο, η ΟΠΚΕ Ακαρνανίας συνέλαβε σήμερα το απόγευμα , εκτός αστυνομικής επιχείρησης ,31χρονο Αλβανό στην Αμφιλοχία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο ενώπιων του Εισαγγελέα.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Φούντας

    Η συλληψη του Εμπεσσου ολα τα λεφτά. Εδω γίνεται χαμός απο τους εγκληματίες, ο ψωμας μας ενόχλησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.