Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

22ος Λαϊκός Αγώνα Δρόμου Νεάπολης με καινοτομίες και μεγάλη συμμετοχή

22ος Λαϊκός Αγώνα Δρόμου Νεάπολης με καινοτομίες και μεγάλη συμμετοχή

 

96f86648-0d32-4fec-b771-218d9f3624a5Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα του κτιρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος από τους διοργανωτές του 22ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου της Νεάπολης.
Ο Δήμος Αγρινίου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Νίκο Γκρίζη, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Τίμο Δρόσο και ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του, κ. Βασίλη Ντελή, τόνισαν ότι ο αγώνας, χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και στόχος είναι να ενεργοποιήσει τους πολίτες να “στοιχηθούν στο δρομικό κίνημα”, το οποίο ραγδαία γιγαντώνεται σε ολόκληρη τη χώρα και να υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους το τρέξιμο, το οποίο είναι ένας είδος άσκησης με πολλαπλά οφέλη.
Στόχος και της φετινής διοργάνωσης όπως τονίστηκε, είναι να κατέβει ο κόσμος στο δρόμο, πράγμα το οποίο αρχίζει να συντελείται από τον αριθμό των συμμετοχών, ο οποίος διαρκώς αυξάνεται.
Να σημειωθεί ότι, ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 19:00, με αφετηρία το γήπεδο Ελαιοφύτου και τερματισμό το Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης. Ο βασικός αγώνας είναι αυτός των 10 χιλιομέτρων ενώ θα υπάρξει αγώνας 2 χιλιομέτρων για παιδιά καθώς και η καινοτομία του αγώνα, το δυναμικό βάδην των 7 χιλιομέτρων, αγώνας ο οποίος εισάγεται για πρώτη φορά.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι εγγραφές θα γίνονται έως και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, στην αφετηρία, στο γήπεδο του Ελαιοφύτου.
Σε όλους δε τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμών με νερά, ισοτονικά ποτά και φρούτα, τα οποία είναι προσφορά των χορηγών του αγώνα.

4f0ff6bd-3668-4556-aa85-f8468d5f4e9d

syxni-agwnas-dromou1
syxni-agwnas-dromou4
syxni-agwnas-dromou
syxni-agwnas-dromou6

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.