Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

“27 μήνες έζησα άδικα μακριά από τα χειρουργεία και τους ασθενείς μου”

“27 μήνες έζησα άδικα μακριά από τα χειρουργεία και τους ασθενείς μου”

Με ένα κείμενο που ανάρτησε στη σελίδα “Δίπλα στο Θανάση Καραγιάννη”, ο Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Λευκάδας, Θανάσης Καραγιάννης ανακοινώνει ότι η υπόθεση που τον είχε στείλει 27 μήνες εκτός νοσοκομείου και για την οποία “γράφτηκαν άπειρες ανακρίβειες και ακόμη περισσότερα πικρόχολα σχόλια” , μπήκε στο αρχείο σε ότι αφορά το ποινικό της κομμάτι.

Και αυτό έγινε από την Εισαγγελέα Λευκάδος με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Εφετών στο Αγρίνιο , όπως ο ίδιος ο κ. Καραγιάννης σημειώνει και παραθέτει και φωτογραφικό υλικό από αυτή την απόφαση. Μένει το διοικητικό Εφετείο να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καραγιάννης είχε υποστεί δίωξη για συνταγογράφηση , είχε βγει από τον τότε Διοικητή σε δυνητική αργία, η οποία κράτησε σχεδόν 27 μήνες αφού λίγο πριν τη λήξη του κάθε εξαμήνου η υπόθεσή του δεν συζητιόταν στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο , συζητιόταν μόνο η πρόταση του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας για παράταση της δυνητικής αργίας. Το κείμενο του κ. Καραγιάννη:

“Σχεδόν 27 μήνες έζησα άδικα μακριά από αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή . Τα χειρουργεία και τους ασθενείς μου. Επί σχεδόν 27 μήνες η διαπόμπευση, η παραπληροφόρηση και οι διώξεις ήταν ο καθημερινός μου εφιάλτης.

Προσπαθούσα να αντέξω και να σταθώ στα πόδια μου γιατί ήξερα ότι ήμουν αθώος και κάποια στιγμή αυτό θα αποδειχθεί. Ήξερα ότι δεν έχω κάνει τίποτε από όλα αυτά που με κατηγορούσαν . Καθημερινά τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ζούσαμε μια άδικη δίωξη και μια προσπάθεια άγριας εξόντωσής μου.

Και να που ήρθε η δικαίωση. Πριν μερικές ημέρες η Εισαγγελέας της Λευκάδος με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Εφετών στο Αγρίνιο έθεσε την υπόθεσή μου στο αρχείο εξηγώντας αναλυτικά αυτή την απόφαση. “Ο ΕΟΠΠΥ δεν καταλόγισε οιαδήποτε οικονομική ζημία του ευρισκόμενη σε άμεση αιτιώδη συνάφεια με τις ιατρικές γνωματεύσεις οι οποίες εκδόθηκαν από τον Αθανάσιο Καραγιάννη” αναφέρεται σε σημείο της έκθεσης …

Όλο αυτό τον καιρό άκουγα και διάβαζα για αδιανόητα ποσά που δήθεν έχω ζημιώσει το δημόσιο…για “πιράνχας της υγείας”, “να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι” και όσοι με υποστήριζαν να παίρνει η μπάλα και αυτούς. (Φώντα, Αργυρή κ. Σπύρο κλπ) Θα σταματήσω προς το παρόν εδώ αναμένοντας εντός των επόμενων ημερών και την απόφαση του διοικητικού Εφετείου… Η δικαίωση είναι για μένα αυτή η απόφαση , είναι όμως και η στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων που ποτέ δεν πίστεψαν στην ενοχή μου. Και ήσασταν πολλοί. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Θανάσης Καραγιάννης – Χειρουργός – Εντατικολόγος”.

Lefkadapress.gr 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.