Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

27 νέα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή του Αγρινίου

27 νέα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή του Αγρινίου

 

Πολλές ήταν και το περασμένο 24ωρο  οι περιπτώσεις πολιτών που εντοπίστηκαν στο Αγρίνιο να παραβαίνουν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τη αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας βεβαίωσαν διοικητικά πρόστιμα (των 300 ευρώ) σε πέντε πολίτες για μη χρήση μάσκας καθώς και σε 22  πολίτες που δεν έφεραν τα απαραίτητα ψηφιακά ή γραπτά δικαιολογητικά για τη μετακίνησή τους.

Θυμίζουμε πως το περασμένο βράδυ  τέθηκε σε ισχύ το νέο μέτρο, του περαιτέρω περιορισμού κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ και έως τις 5 τα ξημερώματα, για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατά το διάστημα αυτό οι μετακινήσεις  που επιτρέπονται είναι αυστηρά και μόνο για λόγους εργασίας, εξαιρετικές περιπτώσεις υγείας και συνοδείας των κατοικίδιων ζώων των πολιτών σε κοντινή απόσταση από την κατοικία.

Στην περίπτωση μετακίνησης για λόγους υγείας, ισχύει η αποστολή SMS προς το 13033 με κωδικό 1 και SMS με κωδικό 6 για συνοδεία κατοικίδιου ζώου. Οσον αφορά αυτούς που εργάζονται, χρειάζονται τη βεβαίωση εργαζομένου για τη μετακίνησή τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.