Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων στο Λιμάνι του Μεσολογγίου- Επιστολή προς υποψήφιος εκθέτες

2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων στο Λιμάνι του Μεσολογγίου- Επιστολή προς υποψήφιος εκθέτες

anaptiksiaki ekthesi mesologgi (1)
Η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 28 έως την Δευτέρα 31 Ιουλίου, στο Λιμάνι Μεσολογγίου. Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου με αφορμή την εν λόγω έκθεση απηύθυνε χαιρετισμό, στον οποίο αναφέρει πως αναμένεται να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση της Δυτικής Ελλάδας και κάνει λόγω για τη δημιουργία μιας πρωτοποριακής έκθεσης για όλους τους κλάδους προϊόντων και υπηρεσιών, με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών.

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Μεσολογγίου:

Η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων, αν και έχει μικρή διαδρομή, θεωρείται μια έκθεση «σύμβολο» και έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση όλων ως ο μεγαλύτερος εκθεσιακός θεσμός προϊόντων και υπηρεσιών στην Δυτική Ελλάδα.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών, η Αναπτυξιακή Έκθεση, σε αντίθεση με άλλες εκθέσεις, κατορθώνει να διατηρήσει τις δυνάμεις τις, να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα και την ελκτική δύναμη που έχει αποκτήσει. Φέτος έχει κατορθώσει να αυξήσει θεαματικά όλα τα βασικά της μεγέθη και προβλέπεται να καταστεί η μεγαλύτερη έκθεση στην Δυτική Ελλάδα! Η καθολική αποδοχή της Αναπτυξιακής Έκθεσης από τις επιχειρήσεις του Νομού, από τον πρώτο κιόλας χρόνο διοργάνωσής της, επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα συνέχισης αυτού του μεγάλου εκθεσιακού θεσμού.

Το όραμα μας είναι η δημιουργία μιας πρωτοποριακής έκθεσης για όλους τους κλάδους προϊόντων και υπηρεσιών με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών, από την εσωτερική και την παγκόσμια αγορά. Μια κομβική εμπορική συνάντηση που θα προβάλλει και θα αναδεικνύει τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας, της Ελλάδας, της Μεσογείου και ολόκληρου του κόσμου, σε ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός.

Με τη υποστήριξη και τη σύμπραξη όλων των θεσμικών φορέων της περιοχής όπως τον Δήμο Αγρινίου, τον Δήμο Ναυπάκτου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, την Αιτωλική Αναπτυξιακή, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου και τη συμμετοχή της πλειονότητας των προμηθευτικών επιχειρήσεων της περιοχής, η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται. Αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες επαγγελματίες και να αποτελέσει ένα τεράστιο εμπορικό φόρουμ, που θα σηματοδοτήσει τη νέα πορεία ανάκαμψης για την τοπική οικονομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιστολή εστάλη από το Δήμαρχο και προς τους εκθέτες. Αναλυτικά:

Η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που θα λειτουργήσει πλέον ως το μεγαλύτερο εμπορικό και επιχειρηματικό γεγονός της πόλης του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής Αιτωλοακαρνανίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 28 Ιουλίου 2017.

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αγρινίου, τον Δήμο Ναυπακτίας, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, την Αιτωλική Αναπτυξιακή και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αισιοδοξεί να αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά ένα πρωτοποριακό φόρουμ διεύρυνσης των εμπορικών διασυνδέσεων, φέρνοντας κοντά τους επαγγελματίες και την προμηθευτική αγορά, και ταυτόχρονα την πιο λαμπρή γιορτή συσπείρωσης, επικοινωνίας και καινοτομίας των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, από την οποία δεν νοείται να λείψει κανείς.

Στόχος μας είναι να γίνει η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μια έκθεση «σύμβολο», που θα αποτυπωθεί στη συνείδηση όλων ως ο κορυφαίος εκθεσιακός θεσμός της Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκθετών. Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μια κομβική εμπορική συνάντηση, η οποία κάθε χρόνο θα προβάλλει και θα αναδεικνύει ουσιαστικά τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις της περιοχής. Το όραμά μας είναι να αποκτήσει η έκθεση αυτή αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία, συγκεντρώνοντας στελέχη και ιδιοκτήτες από εκατοντάδες επιχειρήσεις της περιοχής.

Για τον λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η πραγματοποίησή της στον ευρύ χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και επισκεπτών.
Με την παρούσα επιστολή μας και θεωρώντας ότι η παρουσία σας είναι πολύτιμη για τη συνέχεια του θεσμού, σας καλούμε να συμμετέχετε στην 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου (28 έως 31 Ιουλίου 2017).

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε στη συνεργασία μας

anaptiksiaki ekthesi mesologgi (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.