Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου: Οι μαθητές- ραδιοφωνικοί παραγωγοί ευχαριστούν τους συνοδοιπόρους στις «εφηβικές αναζητήσεις»

2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου: Οι μαθητές- ραδιοφωνικοί παραγωγοί ευχαριστούν τους συνοδοιπόρους στις «εφηβικές αναζητήσεις»

Πρωτοποριακή υπήρξε η ραδιοφωνική εκπομπή «Εφηβικές αναζητήσεις» του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, η οποία εξέπεμψε μέσω του Ραδιοφωνικού σταθμού Ι.Π. Μεσολογγίου.

Οι συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικοί εκφράζουν ευχαριστίες σε όλους του ακροατές-συνοδοιπόρους που στήριξαν το εγχείρημα και δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν τη δράση τους με μεγαλύτερη όρεξη και εμπειρία τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί ακροατές της ραδιοφωνικής εκπομπής «Εφηβικές αναζητήσεις» του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που υπήρξατε συνοδοιπόροι μας σε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι στον κόσμο του ραδιοφώνου που τολμήσαμε τη φετινή σχολική χρονιά.

Γνωρίσαμε άγνωστους κόσμους, δημιουργήσαμε, συνεργαστήκαμε, εκφραστήκαμε, ανακαλύψαμε ταλέντα που δε γνωρίζαμε πως υπήρχαν και κυρίως μάθαμε ότι η Φωνή μας πρέπει να ακούγεται προς τα έξω και να εκφράζει τους φόβους, τις ανησυχίες, τις απόψεις, τις ενστάσεις μας… Πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο του Ραδιοφωνικού σταθμού Ι.Π. Μεσολογγίου που μας έδωσε βήμα για να υλοποιήσουμε αυτή τη δράση.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κυρία  Ασημίνα Μαλαβέτα για την αμέριστη συνεργασία και βοήθειά της καθώς και την κυρία Μαρία Μάγαλου για την υποστήριξή της. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας, αφήνοντας το στίγμα τους σε κάθε εκπομπή: την ευρωβουλευτή κυρία Κωνσταντίνα Κούνεβα, τον αθλητή καλαθοσφαίρισης κύριο Στάθη Παπαδιονυσίου ,τον κύριο Γιάννη Μακρή, τη συγγραφέα κυρία Φωτεινή Μυλωνά Ραΐδη, την κοινωνική λειτουργό Γεωργία Κιουπελόγλου, το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου καθώς και το Γυμνάσιο Αιτωλικού.

Δεσμευόμαστε ότι τη νέα σχολική χρονιά θα συνεχίσουμε τη δράση μας με νέες ομάδες, φρέσκα θέματα, όρεξη και μεγαλύτερη εμπειρία!

Καλό καλοκαίρι!

Ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου

Ηλίας Γουβέλης

Η ομάδα του Πολιτιστικού Προγράμματος

Γεωργία Λάττα

Βασιλεία Μπόκαρη

Μαρία Λιάλιου

Σπυριδούλα Ασημακοπούλου

Οι μαθητές του προγράμματος «Σχολικό ραδιόφωνο»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.