Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

30 Μαρτίου: Στην Αθήνα για διαμαρτυρία οι Επαγγελματοβιοτέχνες

H Oμοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει τα εξής:

4bf5b608a9ca880fed1c67f9407e4fd0.pngΜε κεντρικό σύνθημα «Η ζωή μας δεν είναι αναλώσιμη» η ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στις 2.00΄το μεσημέρι, στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι έχουν γονατίσει από την εξοντωτική υπερφορολόγηση, από τα δρακόντεια πρόστιμα και από τις παράλογες «ρυθμίσεις» του ΟΑΕΕ. Τα τελευταία 4 χρόνια 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτα, 1 στις 2 είναι στο κόκκινο, ενώ την ίδια στιγμή 1.000.000 επαγγελματίες και βιοτέχνες, καθώς και οι οικογένειές τους είναι ανασφάλιστοι.
Γι’ αυτό η ομοσπονδία καλεί όλους τους συνάδελφους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση αυτή. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή το πρωί, 8.00΄ η ώρα, από την Πλατεία Μελίνας Μερκούρη (τραίνο). Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 9.00΄ βράδυ, στα γραφεία της ομοσπονδίας,τηλ. 26410 22713 .Η μετάβαση θα είναι δωρεάν.
Τα βασικά μας αιτήματα είναι:
• να σταματήσει η υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που τις οδηγεί στον αφανισμό
• να αποσυρθούν οι ρυθμίσεις που αφορούν στα υπέρογκα φορολογικά πρόστιμα.
• να μην μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις.
• να εκλογικευτούν οι ρυθμίσεις των οφειλών των ΜμΕ προς τον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ έτσι ώστε και να μπορούν να εξυπηρετηθούν αλλά και για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ταμείων.
• να αποποινικοποιηθούν οι οφειλές προς τον ΟΑΕΕ.
να αποκατασταθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το σύνολο των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και να διαχωριστεί η ασφαλιστική ενημερότητα από τη θεώρηση των βιβλιαρίων
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους, πριν μας αφανίσουν.
Από το Δ. Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.