Σάββατο, Μάρτιος 23, 2019

3o Kitesurf Festival στην παραλία Διόνι

kitesurf

 Η ομάδα West Coast Kitesurf σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου προκηρύσσουν και συνδιοργανώνουν, το 3o Kitesurf Festival στις 28 και 29 Ιουλίου στην παραλία Διόνι Κατοχής στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Κατάτ ην διάρκειατου Φεστιβάλ θα γίνουν άτυποι αγώνες freestyle show και Bigair (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) αέρα επιτρέποντος. ΣτόχοςτουΦεστιβάλ που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας με σημαντική επισκεψιμότητα είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για την ανάπτυξη του αθλήματος της αετοσανίδος/kitesurf. Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και θα υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων.

Στο Φεστιβάλ  θα γίνουν  παράλληλες δραστηριότητες όπως SUP και Kayak. Το Σάββατο στις 28  με το πέρας των αγώνων θα γίνει FullMoonparty υπό τον ήχο των DJSyssexκαι MikeVasileiou. Την Κυριακή στις 29 θα γίνει επίδειξη Latin Dancing από την ομάδα Bailarte, θα διοργανωθούν Survivor games για μικρούς και μεγάλους. Την ίδια μέρα θα γίνει και η λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα. Και τις δύο μέρες η Ρεφλεξιολόγος ειδική μασέρ Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα προσφέρει υπηρεσίες μασάζ σε αθλητές οι οποίοι θα κάνουν προθέρμανση πριν τον αγώνα με τον γυμναστή Mike Alevras. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ DjBetsos, Grego Danos kai Rocko θα μας συντροφεύσουν με τις μουσικές τους.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους μεγάλους μας χορηγούςSURFMARKET.GR, KITESURFGREECE.COM, ΑRISHAIRSTUDIO,ΑΛΑΤΙΕΡΑ, ΣΑΩ,DATAHOST, SAKKETOS, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ,VODAFONEΚΑΤΟΧΗΣ,GERMANOSΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, TSIRKAS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ,RBPD, DKDENTAL

αλλά και τους μικρούς χορηγούς

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ STIHL, KALOKLIROSPHARMACY, CAFÉ ADONIS, NAYAGOS, SURVIVORBEACHBAR, GIANNISMARITSIS, METALLODOMICHOULIARASETEKAGAS, LIAPIKOSREVOIL, PLAKIDASNIKOS, ROBOLASTAXIACS, MATSIGKASKAVA, EKOMAKRIS , ESCAPEBIKESOUFLIS, ALEVRASFIGHTCLUB, KARATZOGIANNIPHARMACY, SPITIKOFOUDASTAVERN,JEANERATIONχωρίς την στήριξή τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το Φεστιβάλ που γίνεται θεσμός βάζοντας την περιοχή μας στον τουριστικό χάρτη

kitesurf-afisa

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.