Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας

Το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν  στην 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Μεταξύ άλλων αναφέρει στο κάλεσμά του:

mpanerekthesiΤο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργανώνει με το Δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Αιτωλική Αναπτυξιακή και της Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. την 4η έκθεση Τοπικών Προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28 Αυγούστου έως την Κυριακή 31  Αυγούστου στο χώρο του λιμανιού στο Μεσολόγγι.

Η επιτυχία που σημείωσε η «Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Νομού Αιτωλοακαρνανίας» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και η καθιέρωση της ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό θεσμό στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, έκανε ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη διοργάνωσης  της για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΤΟΠΙΚΑ στηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη του τόπου μας και της επιχειρήσεις του νομού μας θέτοντας ως βασικό  σκοπό της έκθεσης την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα  τους και την καταξίωση τους στη συνείδηση του Αιτωλοακαρνάνα καταναλωτή και όχι μόνο.

Η φετινή Έκθεση θα είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη, αφού σ’ αυτή θα συμμετάσχουν Δήμοι, Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, το Ελληνορωσικό, το Ελληνοκινέζικο Επιμελητήριο, το Επιμελητήριο του Μπρίντιζι και το Ιταλικό Φόρουμ προώθησης της Οικονομίας της θάλασσας (Assonautica Italiana Euromediterranea).

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να παρακολουθήσουν ημερίδες πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης επενδύσεων, απασχόλησης, καριέρας και προώθησης πωλήσεων και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις (πχ συναυλίες, σεμινάρια).

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι :

  1. Η ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και με την πώληση παραδοσιακών προϊόντων.
  1. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας και όχι μόνο.
  2. Η εξωστρέφεια των προϊόντων σε όλη τη χώρα και σε χώρες του εξωτερικού.
  3. Η τόνωση της αγοράς.
  4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  5. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της περιφέρειας μας με στόχο την συνέργεια δράσεων και πιθανών clusters.
  6. Να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία και ιδιώτη να γευτεί από κοντά τα προϊόντα του Νομού, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους,  γνωρίζοντας τους ίδιους τους παραγωγούς και να αισθανθεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.

Για τις επιχειρήσεις το κόστος συμμετοχής στην έκθεση φέτος θα είναι 200 € (χωρίς ΦΠΑ) για περίπτερο 7.2 τμ..  και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την 4η  Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, μπορούν να επικοινωνήσουν  στο 2631022129 η 6937401011.

«Για όλους τους ανωτέρους λόγους αλλά και σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, κόντρα στης οικονομικές συγκυρίες της εποχής, θεωρούμε την συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων του Νομού απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη», αναφέρει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.