Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

4 αδερφοποιημένοι δήμοι συναντώνται στη Βόνιτσα

4 αδερφοποιημένοι δήμοι συναντώνται στη Βόνιτσα

Ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας και οι «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» φιλοξενούν την ετήσια συνάντηση των Δημάρχων των Αδερφοποιημένων με το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας Δήμων: Etoile sur Rhône (Γαλλία), Viggiano (Ιταλία) και Polaniec (Πολωνία), η οποία θα γίνει στη Βόνιτσα από τις 26 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2011, όπου και θα συζητηθεί η πορεία της αδερφοποίησης και το πρόγραμμα του 2012.
Οι ξένοι Δήμαρχοι θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και θα καταθέσουν στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων.Στα πλαίσια της συνάντησης οι ξένες αντιπροσωπείες θα επισκεφτούν το Μουσείο του Θυρρίου, νερόμυλο στο Μοναστηράκι, το εργοστάσιο της «ΚΟΡΠΗ» και τις ανασκαφές στο Άκτιο.
Στις ξένες αντιπροσωπείες θα προσφερθούν ανοικτά δείπνα με τη φροντίδα των κατοίκων των τριών πόλεων του Δήμου μας (Βόνιτσα, Κατούνα, Πάλαιρος).
Με τη ευκαιρία, οι «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ» ενημερώνουν ότι η αδερφοποίηση προβλέπει τρεις συναντήσεις κάθε χρόνο: συνάντηση νέων, συνάντηση Δημοτικών Αρχών και Συλλόγων Αδερφοποίησης («Etoile sans Frontières», «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ») και συνάντηση ενηλίκων.
Οι συναντήσεις αυτές έχουν ήδη οδηγήσει στη δημιουργία προσωπικών φιλικών σχέσεων, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων των τεσσάρων συμμετεχουσών χωρών.
http://medewnpress.blogspot.com/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.