Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

4 χρόνια Agrinionews

4 χρόνια Agrinionews

Σαν σήμερα ,31 Ιανουαρίου,το 2008 το agrinionews κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο ως ιστολόγιο (blog). Γρήγορα καθιερώθηκε και δεν αργησε να καταλάβει την πρώτη θέση σε επισκεψιμότητα στην τότε blogoσφαιρα του νομού.

Εποχή που κοντά είναι τόσο χρονικά, αλλά παράλληλα και τόσο μακριά.

Ήταν μέρες που τα ζητήματα του τόπου είχαν άλλη βάση: Κυριαρχούσε το όραμα, η ελπίδα… Το αναπτυξιακό κομμάτι ήταν στην βασική  αντζέντα των συζητήσεων, όχι ως η τελευταία ευκαιρία  όπως είναι τώρα, αλλά ως απαραίτητος δρόμος που αργά η γρήγορα θα τον διαβαίναμε.

Ήταν τότε που οι σύλλογοι  είχαν λιγότερα οικονομικά προβλήματα, οραματίζονταν περισσότερα για τον τόπο τους.

Ήταν τότε που το τρίπτυχο Εφετείο-Πανεπιστήμιο-Εκτροπή Αχελώου κυριαρχούσε στην αντζέντα των αιτημάτων και των συζητήσεων  της εποχής. Μαζι με αυτά αναδύθηκε στην επιφάνεια  διαδικτυακά ακόμα πιο φανερά η κόντρα Αγρινίου-Μεσολογγίου ( Αρτέμη που είσαι; Φτιαξε ένα facebook να σχολιάζεις). Άλλα από αυτά εκπληρώθηκαν με επισφαλές όμως μέλλον, ενώ άλλα (Εκτροπή ) έμειναν μόνο στα χαρτιά ευτυχώς.

Ήταν τότε που οι μονομαχίες πολιτικών και πολιτευτών τραβούσαν τα βλέμματα του κόσμου, ενώ τώρα ουδείς μπορεί να φανταστεί το νέο πολιτικό τοπίο που θα προκύψει στο νομό.

4 χρόνια πέρασαν  και στις 31 Ιανουαρίου του 2012 το agrinionews ακολουθώντας τα κελεύσματα της σύγχρονης διαδικτυακής ενημέρωσης μετεξελίχθηκε και πλέον εδώ και περίπου ένα χρόνο (Μάρτιος 2011) λειτουργεί  ως ιστοσελίδα. Αναπτύχθηκε έτσι ακόμη περισσότερο, οι συνεργάτες του πληθύναν και  έχει καθιερωθεί σταθερά ως πρώτο σε επισκεψιμότητα στο νομό, αλλά και τρίτο στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με το alexa. Αναπόφευκτα λοιπόν το agrinionews εισήλθε στη νέα εποχή με νέα μορφή:

Πλέον το μόνο αισιόδοξο κομμάτι της πόλης είναι ο Παναιτωλικός ( άσχετα από τις γκέλες που τελευταία έκανε)

Πλέον τη σκυτάλη στην επικαιρότητα  έχει πάρει το κοινωνικό και αστυνομικό ρεπορτάζ με τα ποικίλα προβλήματα και παραβάσεις αντίστοιχα.

Πλέον η πολιτική κριτική δεν εξαντλείται μεταξύ ονομάτων και πολιτευτών ( ποιος ειναι καλύτερος, ποιος χειρότερος κτλ), αλλά περισσότερο προς όλους , προς όλες τις πολιτικές, προς όσους μας έφεραν μέχρι εδώ.

Πλέον η αγορά και τα μαγαζιά είναι γεμάτη με κόσμο που περπατάει, αλλά δεν στέκεται και -πόσο μάλλον- δεν ψωνίζει.

Πλέον την είδηση ή ένα δελτίο τύπου με έργα κοντεύουμε να τις ξεχάσουμε ( και εμείς και εσείς μαζί).

Το agrinionews. gr έφτασε έως εδώ ξεκινώντας το ταξίδι του μαζί με εσάς από άλλες εποχές  φτάνοντας ως τις τωρινές τις αβέβαιες… Αν και άλλαξε εποχές βέβαια έχει  το κοινό του που είναι η σταθερά συνεχής αυξητική του τάση σε αναγνωσιμότητα  ακόμα και τώρα.

Εμείς σας ευχαριστούμε θερμά και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.