Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

4.180 διαρκείας(!) με αποτέλεσμα… 1.808 εισιτήρια για το Σάββατο

4.180 διαρκείας(!) με αποτέλεσμα… 1.808 εισιτήρια για το Σάββατο

Η τρέλα του κόσμου του Παναιτωλικού για την ομάδα είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Αυτό όμως που συμβαίνει φέτος με τη διάθεση των εισιτηρίων των κυανοκίτρινων έχει ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Αναμφισβήτητα οι τυχεροί θα είναι όσοι είχαν τη δυνατότητα και προνόησαν να εξασφαλίσουν μία μόνιμη θέση στο κλουβί με την αγορά διαρκείας.

 Τα ανωτέρω τα αναφέρουμε, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ έχουν διατεθεί ήδη 4.180 διαρκείας, αριθμός ρεκόρ αναλογικά με τη χωρητικότητα του γηπέδου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Σάββατο οι επιπλέον φίλαθλοι της ομάδας που θα βρεθούν στο κλουβί στον αγώνα με τον Πανιώνιο να είναι μόλις 1.808, όσα δηλαδή είναι και τα εισιτήρια που θα διατεθούν από τις 9 πμ. μέχρι και τις 2.00 μμ από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της Αγρινιώτικης ΠΑΕ έχει ως εξής:  

 «Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διατεθούν από τις 9.00 π.μ. μέχρι και τις 2.00 μ.μ. του Σαββάτου ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη μεγάλη κερκίδα (τμήματα 2, 3, 7, 8) του γηπέδου υπάρχουν 250 ελεύθερες θέσεις για τις οποίες θα διατεθούν εισιτήρια των 25 ευρώ σε ενήλικες και επιπλέον 60 θέσεις για παιδιά με εισιτήριο 17 ευρώ.

Στη μικρή κερκίδα θα διατεθούν 930 εισιτήρια για ενήλικες (στη Θύρα 4 στην τιμή των 20 ευρώ, στις Θύρες 3 και 5 στην τιμή των 15 ευρώ). Επίσης θα διατεθούν 230 παιδικά εισιτήρια (στην τιμή των 14 ευρώ για τη Θύρα 4 και 10 ευρώ για τις Θύρες 3 και 5).
Στη νέα κερκίδα (Θύρα 6) θα διατεθούν 338 εισιτήρια στους συλλόγους οργανωμένων φιλάθλων στην τιμή των 12 ευρώ

Να σημειωθεί ότι έχουν εξαντληθεί οι θέσεις και δεν εκδίδονται απλά εισιτήρια:
– Στην οικογενειακή κερκίδα (τμήμα 1)
– Στα τμήματα 4, 5, 6 και 9 της μεγάλης κερκίδας
– Στο άνω διάζωμα της μικρής κερκίδας
– Στο Θύρα 7 της νέας κερκίδας (πέταλο)

Η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου είναι 6.400 θέσεις και τα απλά εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν είναι 1.808. Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα είναι 4.180. Επίσης έχουν δεσμευτεί θέσεις για τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τον κανονισμό διοργάνωσης πρωταθλήματος SUPERLEAGUE (προσκλήσεις σε διοργανώτρια, χορηγούς, φιλοξενούμενους, αξιωματούχους).

Τα εκδοτήρια θα κλείσουν στις 2.00 μ.μ. ακόμα και αν υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί ένα (1) ή το ανώτερο δύο (2) εισιτήρια, πάνω στα οποία θα αναγραφεί το όνομα του χρήστη. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο.

Επισημαίνεται σε όλους τους φιλάθλους, κατόχους καρτών διαρκείας ή απλών εισιτηρίων, ότι κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο προβλέπεται σωματικός έλεγχος για λόγους ασφαλείας από εντεταλμένα όργανα. Δεν πρέπει να φέρουν μαζί τους αντικείμενα που απαγορεύονται, ενώ οφείλουν να υπακούουν στις οδηγίες που θα δίνονται. Απαγορεύεται επίσης ΑΥΣΤΗΡΑ η προσέλευσή στο γήπεδο κατά ομάδες (πορείες φιλάθλων κ.α.)

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ, πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους και την κατάληψη της θέσης που αναγράφει το εισιτήριό τους, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού ή καθυστερήσεων.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.