Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

40 εγκαταλειμμένα οχήματα στο δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου…

40 εγκαταλειμμένα οχήματα στο δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου…

Απομακρύνονται από τους δημόσιους χώρους

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στα πλαίσια της καλύτερης χρήσης και αξιοποίησης των κοινοχρήστων χώρων του Δήμου, προχώρα στην απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από δημοσίους χώρους.
Ένα όχημα, σύμφωνα με το Π.Δ. 116/5-3-2004, θεωρείται εγκαταλειμμένο όταν αφήνεται σε δημόσιους , δημοτικούς ή κοινοτικούς δρόμους στους οποίους απαγορεύεται η στάθμευση για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 30 ημέρες, όταν εγκαταλείπεται σε άλλους δημόσιους , δημοτικούς ή κοινοτικούς ή λιμενικούς κοινόχρηστους ή μη χώρους και οδούς για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 90 ημέρες και χωρίς την άδεια της αρμόδιας Υπηρεσίας ή Αρχής, όταν εγκαταλείπεται σε ιδιωτικούς χώρους χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση του κυρίου ή νομέα του χώρου κατά δήλωση του και όταν αποτελεί γενικά κίνδυνο για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων, καθώς και για τη δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, ιδίως όταν λόγω της καταστάσεως που βρίσκεται, δεν δύναται να ανταποκριθεί στον σκοπό για τον οποίο προορίζεται.
Βάσει του νόμου, θα απομακρυνθούν πάνω από 40 εγκαταλειμμένα οχήματα αποδεσμεύοντας κοινοχρήστους χώρους και θέσεις στάθμευσης στο Μεσολόγγι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.