Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

400 νέες προσλήψεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

400 νέες προσλήψεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

26-9-14 Γιάννης Καρβέλης - Γιώργος Διδασκάλου.

Περισσότερα από 400 άτομα, διαφόρων κατηγοριών και ειδικοτήτων, πρόκειται να προσληφθούν, άμεσα, σε υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Απασχόλησης του Ο.Α.Ε.Δ.

Η διάρκεια της σύμβασης των απασχολουμένων θα είναι για 5 μήνες, και θα έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ το μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος θα καλύπτεται πλήρως από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Σημειώνεται ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου είναι η πρώτη στη χώρα που εντάσσεται στο σχετικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και αυτό επετεύχθη μετά από πολύμηνες προσπάθειες και άριστη συνεργασία του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Διδασκάλου τόσο με τον Διοικητή του Οργανισμού Θεόδωρο Αμπατζόγλου, όσο και με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Γιάννη Καρβέλη.

Στόχος του προγράμματος είναι, πέρα από την ενίσχυση των υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα, η απασχόληση τουλάχιστον ενός ατόμου σε οικογένειες καθ’ ολοκληρία ανέργων.

«Μέλημά μας είναι, συνεχώς, να αξιοποιούμε και να εξαντλούμε όλα τα μέσα, ώστε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί και ποιοτικοί στις παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες και συγχρόνως να συνδράμουμε στον εθνικό αγώνα για τη μείωση της ανεργίας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, λαμβάνουμε υπόψη τις πραγματικές ανάγκες και τα κοινωνικά κριτήρια των υποψηφίων», δήλωσε, μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον Γ. Καρβέλη, προκειμένου να εξετάσουν τις λεπτομέρειες του προγράμματος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.