Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

450 ιδιοκτήτες ταξί από το Νομό χθες στην Αθήνα

450 ιδιοκτήτες ταξί από το Νομό χθες στην Αθήνα

  Όπως είναι γνωστό οι ιδιοκτήτες ταξί της Αιτωλοακαρνανίας πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις του κλάδου. Χθες Τρίτη μάλιστα 450 επαγγελματίες των σωματείων της Αιτωλοακαρνανίας μετέβησαν στην Αθήνα και συμμετείχαν στην πανελλαδική συγκέντρωση του ΣΑΤΑ στο σύνταγμα , η οποία ανέμενε και τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ ,κατα την οποία οι επιλογές του Γ. Ραγκούση δέχονταν σκληρή κριτική από τους βουλευτές . Για τη χθεσινή κινητοποίηση το Σωματείο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δυναμική η κινητοποίηση που πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες – ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ στην Αθήνα όπου μαζικά συμμετείχαν και τα σωματεία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Περισσότεροι από 450 επαγγελματίες έδωσαν το παρών στην οδό Μάρνης όπου πραγματοποιήθηκε η πανελλαδική συγκέντρωση του ΣΑΤΑ στην οποία σύμφωνα με υπολογισμούς οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ ξεπερνούσαν τους 15.000.
Ο δυναμισμός της πορείας, ο ενθουσιασμός των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ αλλά και η συμμετοχή όλων των σωματείων της χώρας έδειξε την αποφασιστικότητα και την πίστη τους για το δίκιο των αιτημάτων και την αισιοδοξία για την θετική έκβαση της απεργίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Σύνταγμα οι επαγγελματίες – ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ παρέμειναν περισσότερο από 5 ώρες χωρίς να δημιουργηθούν πρόβλημα και περιμένοντας υπομονετικά τα αποτελέσματα της συνεδριάσεως του ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ.
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις που θα λάβει η Ομοσπονδία, αντιδρώντας πάντα στην πρόθεση του Υπουργού Μεταφορών για πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.