Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

5 χρόνια agrinionews

 H εφημερίδα σας στο διαδίκτυο

Το agrinionews συμπληρώνει σήμερα πέντε χρόνια λειτουργίας. Πέντε χρόνια στην πρωτοπορία της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης της Αιτωλοακαρνανίας.

Από την 31η Ιανουαρίου του 2008 , ημέρα που έγινε η πρώτη ανάρτηση στο agrinionews, πολλά πράγματα άλλαξαν. Έμεινε όμως ίδια η διάθεση των συντελεστών του για προσφορά ενός ανεξάρτητου βήματος διαλόγου σε όλους τους αναγνώστες του.

Κατά τη διάρκεια της πενταετίας το agrinionews ακολούθησε ανοδική πορεία, χωρίς εξαρτήσεις, βασιζόμενο στη δύναμη που του δίνουν οι αναγνώστες του.Ανοδική πορεία στους αριθμητικούς δείκτες, πολλαπλασιάζοντας τους καθημερινούς επισκέπτες του που το έφεραν στην κορυφή των ενημερωτικών site στην Αιτωλοακαρνανία και στις πρώτες θέσεις της Δυτικής Ελλάδας .

Σε αυτή τη διαδρομή το agrinionews επέμεινε στην αρχή της πολυφωνίας. Πολύ περισσότερο σήμερα ,μέσα στην αμφιλεγόμενη εποχή της κρίσης, που ο διάλογος οξύνεται τόσο σε επίπεδο κοινωνίας όσο και πολιτικής, το agrinionews.gr παραμένει πιστό στην αρχή της ολυσυλλεκτικότητας απόψεων δίνοντας βήμα σε όλες με κοινό παρονομαστή τις δημοκρατικές αρχές. Παρουσιάζοντας την επικαιρότητα , δίνοντας βήμα για το σχολιασμό της, με σταθερό πάντα στόχο το δημόσιο διάλογο.

Οι συντελεστές του agrinionews.gr εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τη στήριξή σας. Υποσχόμαστε πως θα παλέψουμε για ελαχιστοποίηση των λαθών και των παραλείψεων, για διαρκή βελτίωση.


Το agrinionews.gr διπλασίασε σχεδόν τους μοναδικούς του επισκέπτες σε σχέση με πέρυσι (350.000 αντί 200.000) αλλά και τα κλικ του (8.500.000 έναντι 3.482.044)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.