Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

6ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών Βάλτου

6ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών Βάλτου

Η ομάδα πρωτοβουλίας των Βαλμαδιωτών πραγματοποιεί φέτος το καλοκαίρι 6ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών στη Βαλμάδα Βάλτου το πρωί του Σαββάτου 17 Αυγούστου 2019

H εκδήλωση περιλαμβάνει:
Α) Τη συμμετοχή των συγχωριανών, καλεσμένων, φίλων του χωριού και προσκυνητών στην Αρχιερατική θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά , στον Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου Βαλμάδας (07.00 π.μ. μέχρι 10.00 π.μ.).
Β) Τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων στο παραδοσιακό θρησκευτικό πανηγύρι, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, αμέσως μετά τη θεία λειτουργία.
Το παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού αναβιώνει τα έθιμα του τόπου μας και την πατροπαράδοτη φιλοξενία των παλαιότερων γενεών. Αποτελεί ευκαιρία και στις νεότερες γενιές να υιοθετούν ό,τι θετικό τους κληροδοτούν οι μεγαλύτεροι.
“Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρίσκονται στην εκδήλωσή μας εκπρόσωποι των αιρετών αρχόντων του τόπου μας, αλλά και συγχωριανοί , φίλοι του χωριού και λοιποί προσκυνητές, όσοι θέλουν και μπορούν ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής ή μόνιμης διαμονής τους”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.