Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

6ος Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας στον Αμβρακικό Κόλπο

spo-naytathlitikos


Ο Ναυτικός Όμιλος Βόνιτσας υπό την αιγίδα του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας διοργανώνουν τον 6ο Διασυλλογικό Αγώνα Optimist – Laser 4.7, στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο αγώνας είναι μια διαφήμιση για τον Αμβρακικό Κόλπο και την Βόνιτσα.

Είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί η δουλεία που έχει γίνει από τους ανθρώπους του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας αλλά και από τα παιδιά που ασχολούνται ενεργά και με ζήλο με την θάλασσα, τα OPTIMIST και LASER 4.7.

Είναι επίσης μια ευκαιρία να αναδειχθεί ο Αμβρακικός Κόλπος στο ύψος της παραλίας Βόνιτσας, ως μια ιδανική πίστα για αγώνες optimist και laser 4.7

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Οι Ιστιοδρομίες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου μετά τις  12.30 μμ  και θα  συνεχιστούν την Κυριακή 3  Σεπτεμβρίου μετά τις 11.00 πμ.

Οι Ιστιοπλόοι θα κινηθούν στην θαλάσσια ζώνη ανάμεσα από την Κουκουμίτσα και την παραλία της Βόνιτσας (σχεδόν στο ύψος του Φάρου της Βόνιτσας).

Ανάλογα με την ένταση του αέρα θα καθοριστεί και το αν θα υπάρχει καθυστέρηση στο πρόγραμμα.

Στον αγώνα αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 45 αθλητές από τους  παρακάτω Ιστιοπλοϊκούς, Ναυτικούς Ομίλους:

– Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας
– Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού
– Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Δυτικής Ελλάδας (Αγρίνιο)
– Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βορείου Ιονίου (Κέρκυρα)
– Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων
– Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας
– Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, Παντελή Αποστολάκη, αναφέρει: Σας προσκαλούμε  να έρθετε στην παραλία της Βόνιτσας στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017  για να  παρακολουθήσετε τον αρκετά ενδιαφέρον 6ο Διασυλλογικό Αγώνα OPTIMIST και LASER 4.7 που διοργανώνει ο δραστήριος Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας με την αιγίδα και την στήριξη του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.