Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

6oς Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»

6oς Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»

2015_05_14_AgiosArtemiosΗ τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των αστυνομικών, αλλά και της κοινωνίας που συμβιώνουμε, διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος», 8χλμ και 1.000 μέτρων παιδικό. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 15/05/2016 και ώρα 10:00 π.μ με σημείο έναρξης και τερματισμού το αστυνομικό μέγαρο Αγρινίου.
Ο αγώνας αυτός έχει καταστεί πλέον θεσμός για την πόλη του Αγρινίου και απολαμβάνει την αποδοχή και την στήριξη πλήθους συμπολιτών μας, αλλά και φορέων της πόλης μας με προεξάρχων τον δήμο Αγρινίου. Η συμμετοχή κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη και φέτος υπολογίζεται ότι θα αγωνιστούν περισσότεροι από πεντακόσιοι αθλητές μικροί και μεγάλοι.
Το πρόγραμμα του αγώνα θα ξεκινήσει στις 09:00 π.μ με τις εγγραφές όσων αθλητών δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω συλλόγων ή ανεξάρτητοι τις προηγούμενες μέρες. Στην συνέχεια θα έχουμε την έναρξη του παιδικού αγώνα των χιλίων μέτρων στις 10:30πμ. Ενώ ο αγώνας των 8χλμ θα ξεκινήσει στις 10:45. Μετά την έναρξη του αγώνα των 8χλμ τα παιδιά που προηγουμένως αγωνίσθηκαν στα 1.000 μέτρα, θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στο αστυνομικό μέγαρο όπου έμπειροι αστυνομικοί, θα τους εξηγούν το ρόλο αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της αστυνομίας από πρώτο χέρι. Στην συνέχεια και μετά τον τερματισμό των 8χλμ θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των νικητών.
Σε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα για την συμμετοχή τους. Στους πρωτεύσαντες του αγώνα των 8χλμ θα απονεμηθούν και κύπελλα.

Η προκήρυξη του αγώνα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
29 Μαρτίου 2016
Οδός Κυριαζή Αγρίνιο

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

6ου ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ» 8 χλμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2016 ΩΡΑ 10:00΄

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας
της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
διοργανώνει
τον 6ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» , μήκους 8 χλμ.

Η προκήρυξη περιλαμβάνει τους παρακάτω όρους :

Α) Λαϊκός Αγώνας Δρόμου μήκους 8 χλμ.

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 Μαΐου 2016, ώρα 10 π.μ.
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΑΓΡΙΝΙΟ – Αστυνομικό Μέγαρο
3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα δρόμου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι αγαπάνε τον αθλητισμό και θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός χαρίζει υγεία.
4. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
α) Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα στους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν.
β) Θα δοθούν αναμνηστικά κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες.
γ) Θα δοθούν αναμνηστικά κύπελλα στον πρώτο άνδρα εν ενεργεία αστυνομικό και στην πρώτη γυναίκα εν ενεργεία αστυνομικό που θα τερματίσουν, εφόσον δεν έχουν βραβευτεί στην ανωτέρω (β) κατηγορία.
5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Οι δρομείς που είναι εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους θα συμμετάσχουν ομαδικά, καταθέτοντας λίστα με τα ονόματα συμμετεχόντων, την οποία θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, ώρα 11 π.μ. επικοινωνώντας σχετικά στο τηλέφωνο 6945495519 ή στο FAX: 2641022667.
 Οι μεμονωμένοι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, ώρα 11 π.μ. στο τηλέφωνο 6945495519 ή στο FAX: 2641022667.
 Οι ελεύθεροι αθλητές από άλλες περιοχές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία μία (1) ώρα πριν τον αγώνα.
6. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα τρέξουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους, οι οποίοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση, περί καλής υγείας (το έντυπο παρέχεται ηλεκτρονικά).

Β) Λαϊκός Αγώνας Δρόμου μήκους 1 χλμ. για μαθητές/τριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 Μαΐου 2016, ώρα 10 π.μ.
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΑΓΡΙΝΙΟ – Αστυνομικό Μέγαρο
3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές/τριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων. Οι αγωνιζόμενοι θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους, οι οποίοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν έγκαιρα σχετική υπεύθυνη δήλωση, περί καλής υγείας των ανηλίκων.

4. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
α) Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους μαθητές/τριες που θα τερματίσουν.

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών μέχρι την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, ώρα 11 π.μ. στο τηλέφωνο 6945495519 ή στο FAX: 2641022667.
 Σε περίπτωση αδυναμίας θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία μία (1) ώρα πριν τον αγώνα.
 Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα πρέπει να καταθέσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση, περί καλής υγείας των ανηλίκων (το έντυπο παρέχεται ηλεκτρονικά).
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.