Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

7η θέση για την Α.Δ. Ακαρνανίας

7η θέση για την Α.Δ. Ακαρνανίας

Στο 8ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Α.Δ. Ακαρνανίας, κατακτώντας μάλιστα την άκρως τιμητική 7η θέση. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες στα ρόστερ των οποίων υπήρχαν παίκτες από τις Α2, Β’ και Γ’ εθνικές κατηγορίες. Αναλογιζόμενοι το γεγονός ότι στην ομάδα της περιοχής μας αγωνίζεται μόνο ένας εν ενεργεία παίκτης, ο οποίος είχε ταυτόχρονα και τον ρόλο του προπονητή μπορούμε να συμπεράνουμε πόσο σημαντική ήταν η επιτυχία αυτή.

Η Α.Δ. Ακαρνανίας στην φάση των ομίλων κατέκτησε την 2η θέση πίσω από την διοργανώτρια Α.Δ. Σερρών από την οποία έχασε , ενώ κέρδισε την Α.Δ. Βοιωτίας και την Α.Δ. Γρεβενών. Στην φάση των 5-8 έχασε από την Α.Δ. Κιλκίς και για τον αγώνα κατάταξης (7-8) κέρδισε την Α.Δ. Ξάνθης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Δήμου Σερρών, του επιμελητηρίου Σερρών και οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο από τα τέσσερα κλειστά γήπεδα των Σερρών (ΔΑΚ , Ομόνοιας). Για την ιστορία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα κατάκτησε η ομάδα της Α.Δ. Θεσσαλονίκης, ενώ του χρόνου η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Δράμα.

Την ομάδα αποτελούσαν: ΤΣΑΣΣΗΣ Χρήστος , ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ Θεόδωρος, ΓΕΩΡΓΑΣ Χάρης, ΕΥΑΓΓΕΛΟΔΗΜΟΣ Ιωάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΧΑΛΚΙΑΣ Αθανάσιος, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, ΤΣΙΡΩΝΗΣ Αθανάσιος και ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ Γεώργιος.

allsportsagrinio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.